Srbija Vesti

Vulin izmislio još jedan atentat na Vučića

pukovnik vulin
Foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je večeras da je posredstvom Evropola i službenih vidova komunikcije između policija, 14. januara srpska policija dobila informaciju pod oznakom hitno o postojanju organizovane kriminalne grupe koja koja ima za cilj ubistvo – atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je javnosti najnovije informacije do kojih je došao MUP.

– Nakon što smo se u više ekspertskih nivoa uverili u kvalitet i vrednost dobijene informacije pripadnicii MUP-a i BIA, zajedno sa Evropolom, kao i partnerskim službama od kojih smo informaciju dobili, pokrenuli smo opsežnu akciju na utvrđivanju identiteta svih pripadnika ove zločinačke organizacije, a na njenom čelu je Radoje Zvicer, crnogorski držvaljanin za kojim je Srbija već raspisala poternicu – rekao je Vulin.

Naveo je da je Zvicer organizator i jedan od vođa kavačkog klana odgvoran za šverc i ilegalnu prodaju narkotika ali i organizaciju i naručivanje više ubistava.

– Da li je on ovu grupu, okupio i organizovao sam ili je dobio naredbu od svog političkog vođe tek će utvrditi istraga, a do tada će MUP i BIA o svim saznanjima obavestavati Tužilaštvo za organizovani kriminal – rekao je Vulin na konferenciji za novinare.

Atentat na predsednika je, prema prikupljenim podacima, trebalo da se izvrši tokom februara.

Izvor: Tanjug

Kamere zabeležile živahnu i zabavnu diskusiju Vulina sa samim sobom (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


407 Shares
407 Shares
Share via
Copy link