Igra-u-tami-4-premijera
Izvor: Arena Cneplex

Tačnije, stiže nam novi film „Igra u tami“, gde glavne ulogu igraju Vuk Kostić i Viktor Savić, a nadamo se da će glumci i lično doći na novosadsku premijeru zakazanu za četrtak u 20.30h.

„Igra u tami“ je ljubavna priča motivisana pripovetkom “Aska i vuk” Nobelovca Ive Andrića. Vuk (Viktor Savić), ogrezao u prljave poslove – trgovinu ženama, okrutan i nemilosrdan, uvlači Asku (Tamara Dragičević) u svoje kandže, zahvaljujući dobro razrađenoj mreži seks trafikinga. Svojim plesom i lepotom Aska uspeva da u Vuku probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Vuk po prvi put spoznaje ljubav, koja ga iz korena menja.

Film „Igra u tami“ je društveno angažovan film, koji će otvoriti oči široj javnosti za probleme kakvi su trgovina ljudima i prisilna prostitucija. Filmska priča zasnovana je na obimnom materijalu koji se bavio istraživanjem ovih socijalnih problema. Snažna, a jednostavna sredstva, jasna i direktna poruka, iskusna i motivisana autorska ekipa, su zalog ovog umetnički relevantnog filma, atraktivnog i festivalskoj i bioskopskoj publici.

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here