Film Magazin

Traumatično detinjstvo slavnog glumca, kao dete saznao da mu je otac plaćeni ubica

Foto: EPA/WILL OLIVER

Slavni glumac Vudi Harelson koji je ušao u sedmu deceniju imao je prilično tužan, ako ne i traumatičan život, naročito u najranijem detinjstvu.

Rođen je u Teksasu i ima dva brata, Džordana i Breta. Odrastali su u teškom siromaštvu, a odgajala ih je majka Dajen, dok je otac Čarls retko bio prisutan u njihovom životu.

Čarls je 1974. godine osuđen na zatvorsku kaznu jer je radio kao plaćeni ubica, za šta je dobijao ogromne svote novca.

– Imao sam 11 ili 12 godina kad sam čuo očevo ime na radiju. Bio je to izveštaj sa suđenja. Sećam se da sam pomislio: „Ne mogu postojati dva Čarlsa V. Harelsona“. Sinulo mi je, pa to je moj otac. Bio sam u šoku – ispričao je jednom prilikom Vudi.

Njegov otac je čak bio osumnjičen i za umešanost u ubistvo američkog predsednika Džona F. Kenedija na kog je izvršen atentat 1963. godine.

Zbog svega ovoga, glumčevi roditelji su se razveli kada je njemu bilo sedam godina. Kako je kasnije priznao, oca je posetio u zastvoru iako nisu imali nikakav odnos.

– Rođeni smo na isti dan. A postoji poslovica u Japanu da ako deliš rođendan sa ocem, nisi samo poput njega nego si zapravo reinkarnacija svog oca. Uvek mi je bilo čudno koliko zapravo ličimo i koliko stvari radimo na isti način – istakao je glumac.

Čarls je preminuo 2007. godine u zatvoru od srčanog udara, a Vudi ipak nije bio ravnodušan prema ocu. Naime, on je pokušavao da mu pomogne i potrošio je milione kako bi mu omogućio novo suđenje, što se nije desilo.

Vudi Harelson
Foto: EPA-EFE/EUGENE GARCIA

I sam Vudi je zbog svog ponašanja često bio meta negativnih komentara. Davao je kontroverzne izjave o pušenju marihuane, a poznato je da je često varao i svoju suprugu Lauru Lui. Njih dvoje su u braku od 2008. godine i imaju tri ćerke, Deni, Zoe i Makani.

Glumac se u Lauru zaljubio još 1986. godine kada mu je bila lična asistentkinja, a nakon što je okončao desetomesečni brak sa Nensi Sajmon.

Nensi i on želeli su da se razvedu već dan nakon venčanja, ali kancelarija zadužena za to nije radila, te su ostali 10 meseci u braku.

Njegovo razuzdano ponašanje u braku sa Laurom često je bilo tema medija, budući da je glumac imao dve kuće, jednu u kojoj je živeo sa suprugom i ćerkom, a drugu u kojoj je pravio žurke i dovodio ljubavnice.

Vudi Harelson
Foto: Guliver/Getty Images/Vittorio Zunino Celotto

– Mislim da nisam muškarac koji treba ikome da daje savete. Napravio sam puno grešaka, tako da mislim da sam im bio sjajan primer šta da ne rade u životu. Nadam se da će biti pametnije od mene – istakao je svojevremeno Harelson koji se oženio Laurom nakon 22 godine veze.

Izvor: Nova.rs

Najpoznatiji holivudski Drakula putem besmrtnosti krenuo iz subotičkog pozorišta

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

54 Shares
Share via
Copy link