Magazin

Vučić emotivno govorio o odlasku sina u inostranstvo, pa citirao Šekspira. Pardon, Šešelja

Vucic_FoNet_januar_2021
Foto: 021.rs / FoNet

“Ja ne živim da bih krao, nego da jurim da ostane nešto iza mene. Imam problem sa neodgovornom politikom, imam problem što je mom starijem sinu život uništen i to ne mogu da oprostim”, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na temu prisluškivanja njega i članova porodice.

Predsednik je najpre rekao da nadležni organi rade svoj posao i da ne želi da govori na tu temu, ali ipak je nastavio:

– To je za mene bilo vrlo bolno u ličnom smislu, ali prevazišao sam to. Ne mogu da oprostim, ali ne želim da se njihovoj deci vrati na takav način. Ne živim za to da bih krao i bio prebogat, već da nešto ostavim iza sebe. Jurim za putevima, prugama, za filmom o Jasenovcu, Stefanom Nemanjom), obnovom Hilandara… – rekao je Vučić.

Zasad nema dokaza da li su Vučići zaista prisluškivani. Ali…

– Danilu, tom dečaku je život uništen. Da, ima dovoljno snage da ostane da se izbori za budućnost. On koji nosi majicu “samo srpsko Kosovo i Metohija” kaže jedino rešenje je da ode u inostranstvo.

On koji mrzi inostranstvo, i njega su pratili i fizički…

Nemaju oni više ništa, gotova je to priča.

– Mislili su da će moći da me ucenjuju, pa nećete moći… Šešelj, sa kojim sam sarađivao 15 godina, davno je rekao: Ko god je mislio da Vučića ucenjuje i da bude bezobrazniji od njega, prevario se – poručio je Vučić, a prenosi Direktno.

Vučić ne zna da li će se kandidovati za predsednika. Mi znamo

Avatar

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

230 Shares
230 Shares
Share via
Copy link