Magazin Srbija

Pola čovek pola poligraf: Vučić spreman da ide na detektor laži zbog Cvijana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je prilikom svog gostovanja na RTS-u da je spreman da ide na poligraf zbog slučaja Vladimira Cvijana. Naravno, u svom maniru, nije propustio da naglasi kako svi ostali beže od poligrafskog ispitivanja glavom bez obzira, a samo se on nudi svako malo.

On je prethodno govorio za šta su ga sve optuživali i naveo da je spreman da ide na poligraf i oko Jovanjice i oko Olivera Ivanovića…

“Danima su nešto petljali lagali, dok im čak i njihovi ljudi nisu rekli da prekinu sa tim i sa tom vulgarnom i bljutavom kampanjom iživljavanja nad mrtvim ljudima oko Vladimira Cvijana, koji nije živ već tri godine. Spreman sam  da idem i na poligraf za to. A vas pitaju jednu običnu stvar – jednog pitaju je li znao nešto o pripremi ubistva Aleksandra Vučića, neće na poligraf. Ovog drugog pitaju da ide na poligraf za vezu sa računima na Mauricijusu. Kaže neće poligraf. Trećeg pitaju da li je spavao sa dečacima i da li im je davao kokain, e kaže bolestan je, doneće medicinsku dokumentaciju”, rekao je predsednik Srbije i upitao da li je moguće da smao on želi na poligraf u Srbiji, prenosi Nova.

Podsećamo, Vladimir Cvijan preminuo je još pre tri godine, a javnost je o tome saznala tek pre nekoliko dana.

Odbegli naprednjak Vladimir Cvijan umro pre 3 godine: Da li je završio u Ritopeku Velje Nevolje?

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

44 Shares
Share via
Copy link