Magazin Srbija

Vučić neće više da objavljuje šokantno, sad će interesantno. Dobro, i neverovatno

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da će tokom naredne nedelje biti objavljeno “mnogo papira i neverovatnih dokaza”.

“- Sledeća nedelja biće zanimljiva. Dve godine sam slušao laži i uvrede povodom ubistva Olivera Ivanovića, više od godinu dana besmislice i klevete oko Jovanjice, trpeo napade, brutalne i mafijaški organizovane, protiv svoje dece i porodice i uvek sam bio spreman da svima, kako novinarima, tako i nadležnim organima odgovorim na svako pitanje. Retko sam postavljao pitanja, te sam posebno zadovoljan što je deo mojih političkih protivnika potvrdio da oni i njihove firme imaju račune u Švajcarskoj.

Žao mi je što su obmanuli javnost za račune na Mauricijusu, osim ako ne misle da nam objasne da su samo korisnici računa, a vlasnik je njihova firma. To bi tek bio vrhunski bezobrazluk. Upravo zato, obećavam vam, poštovani građani, interesantnu nedelju pred nama uz mnogo papira i neverovatnih dokaza. Pobedićemo lopove i mafiju. Živela Srbija!”, napisao je Vučić, a nama ostaje samo da sačekamo novu sedmicu i nove dokaze. Interesantne, ne šokantne.

Vučićevih 84 minuta: Pederi, droga, praćenja, brat, navijači, učim noću… šokovi, brate!

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

368 Shares
368 Shares
Share via
Copy link