wo kann man viagra online kaufen Magazin Srbija

Vučić, sveznajući vođa napredne srpske rase, svetski prvak u pljuvanju

aca srbin i ćuta
Printscreen

Predsednik Srbije gostovao je u emisiji „Euronews veče“ gde je govorio o političkim i društvenim aktuelnostima, kao i o problemima kojih u našoj zemlji ima na pretek. On se u intervjuu dotakao i pitanja ekologije, a onda se suptilno potrudio da relativizuje ekološku zabrinutost zbog najavljenih investicionih projekata.

Aleksandar Vučić je rekao da od ekologije „ima važnijih tema“, a za problem mini hidroelektrana i doslovno guranje reka u cevi odgovara pitanjem „ne brine vas da li će Srbija imati struje“.

On se takođe, na njemu svojstven način potrudio da diskvalifikuje Aleksandra Jovanovića Ćutu koji je u nekoliko poslednjih godina izbio u prvi plan kada se radi o borbi za ekologiju, a naročito oko problema MHE.

Vučić, sveznajući pripadnik napredne srpske rase, navodno ne zna kako se zove istaknuti član pokreta Odbranimo reke Stare planine.

– Tuća ili… – zastao je Vučić kada ga je „podsetio“ novinar na pravi nadimak Aleksandra Jovanovića.

– Ćuta, svejedno – nastavio je Vučić, da bi kasnije još jednom ponovio isti „lapsus“.

Problem ekologije biće na sledećim izborima prvu put u našoj istoriji zastupljen u punom kapacitetu u političkim kampanjama opozicionih i stranaka na vlasti. Ovo pitanje svakim danom zabrinjava sve veći broj građana Srbije, a politička opcija koja ima odgovor na ekološke izazove biće velika pretnja za Srpsku naprednu stranku i njen plan da večno vlada.

Vučić koji zna svaki zaseok u Srbiji, prečnik raketnih topova, kao i svoju kilažu prilikom rođenja bolje od rođene majke, nije propustio da diskvalifikuje svoje oštre kritičare, a ovoga puta taj teret podneo je Jovanović.

Svako ko iskaže protivljenje režimskoj politici i njenim odlukama automatski postaje „neki tamo stručnjak“ koji „laže“ i „obmanjuje“ srpski narod.

Jovanović je najavio da se njihov pokret transformiše u političku organizaciju koja će izaći na sledeće beogradske izbore, a već to je dovoljan povod da se počne negativna kampanja od strane aktuelne vlasti. U narednom periodu sve više ćemo slušati ovakve i slične izjave kako od Vučića tako i od njegovih sledbenika .

Cilj je naravno saseći podršku građana suprotnoj strani u samom začetku kako bi se opoziciono orijentisani glasači doveli u zabunu da li su ideje koje neki pojedinac, u ovom slučaju Ćuta, propagira iskrene i sa najboljom namerom.

Ćuta poručio glavnom gradskom urbanisti Beograda da se hitno presabere

1.8K Shares
1.8K Shares
Share via
Copy link