Srbija

Dušan iz Vršca kablom pretukao devojku i njenu mamu, pa se razneo bombom

dusan-vrsac
Foto: Printscreen

Dušan.S. (47) koji se jutros nakon napada na svoju devojku Goradnu.P. (48) i njenu mamu Dragicu P. razneo bombom u svojoj kući, na društvenim mrežama je često kačio slike sa zajedničkih putovanja i izjavljivao ljubav emotivnoj partnerki.

Da podsetimo, eksplozija u porodičnoj kući u Vršcu desila se jutros oko 7.30 časova.

Dušan S. je pre toga došao kod devojke, nasrnuo na nju i njenu mamu i počeo da ih tuče kablom za struju, a potom se popeo na sprat kuće, stavio bombu na stomak i razneo se.

– Dušan i Gordana su oko dve godine bili u vezi. Često su putovali, obilazili su kako Srbiju, tako i inostranstvo, išli su na najatraktivnije lokacije u našoj zemlji i u velike svetinje – priča poznanik i dodaje da su u aprilu proslavili dve godine veze:

– On je bio izuzetno zaljubljen u nju, čak je često objavljivao njene fotografije na Fejsbuku. Na dvogodišnjicu veze napisao je „Samo sa njom život ima smisla“ – priča prijatelj i dodaje da je Dušan ovakve postove kačio i ranije.

Policija je posle višesatnog uviđaja iznela telo D.S., a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu biće obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Komšije porodice su ispričale ranije da Dušana S. nisu poznavale, a da Dragicu i Gordanu poznaju i da je reč o divnim ženama.

Majka Suzana u znak sećanja na tragično stradalu ćerku Petru (2) objavila fotografiju iz porodilišta

Izvor: Kurir

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

44 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap