Barovi Restorani Novi Sad

Vrhunski italijanski kuvar u Novom Sadu!

U Gradskom baru “TEATAR”, to dobro znamo, oduvek se dobro jelo – baš! Raznovrstan meni, sjajno pripremljeni, besprekorno servirani specijaliteti, mnoštvo originalnih jela po italijanskoj recepturi…

italijanske-spagete-novi-sa

No, sve to podignuto je na još viši nivo dolaskom majstora kuhinje Eustakija Brućelea, vrhunskog gastronoma iz Italije, koji je zanat pekao u rodnom Popoliju, potom i širom Apeninskog poluostrva, a danas je jedan od najpoznatijih kuvara u svojoj zemlji. Njegova specijalnost su paste za koje testo priprema ručno, po staroj recepturi, koja se u njegovom kraju prenosi s kolena na koleno.

– Za svaku pastu postoji recept koji je, u principu, vrlo jednostavan, ali potrebno je mnogo iskustva, znanja i poneka ‘caka’ da bi testo bilo savršenog ukusa, da bi se topilo u ustima i prosto milovalo nepca. Istovremeno, bilo da se radi o lazanjama, raviolima, fetućinima ili nekoj drugoj italijanskoj pasti, i ostali sastojci moraju da dođu do punog izražaja – kaže Eustakio koji je, inače, i vrhunski pica-majstor.

teatar-bar-novi-sad

Ali, to nije sve: pripremanje čuvenih  tradicionalnih italijanskih specijaliteta s raznim vrstama mesa – teletinom, piletinom, prasetinom ili ovčetinom, a deo su menija u “Teatru”, donelo je Eustakiju pregršt nagrada na prestižnim kulinarskim smotrama širom Evrope.

Potražite još specijaliteta novosadskih restorana

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link