Srbija Vesti

Zašto je Zaječarac (55) sebe iskasapio na smrt, očevici šokirani, policija sluđena

Ubistvo, Zaječar
Foto: Suzana Božinović

Zašto je pedesetpetogodišnji vozač B.P, iz Zaječara sebe ubo toliko puta nožem pred svim putnicima, da je na kraju podlegao povredama i umro? Šta se tačno dogodilo, kada je ovaj čovek uzeo nož i zatvorio se u autobus i zašto lekari nisu uspeli da ga spasu?

Ovo su pitanja na koje delimične odgovore medijima daju šokirani očevici događaja o kome će se sigurno govoriti još dugo. Jer, nema nikoga ko bi u ovom trenutku mogao pretpostaviti zašto je ovaj čovek sebi naudio na tako stravičan način.

Ubistvo u Zaječaru
Foto: Suzana Božinović

Vozač se zatvorio u autobus i počeo da se ubada

Prema rečima putnika koji su bili na stanici, drama je počela nakon 15 sati kada su uspaničeni putnici, koji su čekali autobuse na zaječarskoj autobuskoj stanici, pozvali policiju i kazali da vide nekog čoveka u autobusu kako se ubada nožem.

– Videli smo da je sredovečni čovek ušao u autobus. Zatvorio je vrata za sobom, a onda iznenada izvukao nož i počeo sebe da ubada po celom telu. Krv je počela da lipti. Odmah smo pozvali policiju – kažu očevici.

Policija i hitna pomoć su gotovo odmah stigli na lice mesta. I oni su videli da se čovek, koji je bio sam u autobusu, ubada nožem. Bio je usplahiran, kao u nekoj histeriji. On je ušao u autobus za sobom zatvorio vrata i izvukao nož koji je poneo, saznalo se kasnije.

Deo creva mu ispao iz stomačne duplje

– Nekoliko policajca je prišlo autobusu i počeli su da mu govore da otvori vrata. On je već bio krvav, i vikao im je da se sklone jer će sebi prerezati vrat. Iz stomaka mu je išla krv. Policija se malo udaljila i pozvala pregovarački tim. Oni su brzo stigli, prišli autobusu, i kroz zatvorena vrata počeli da vikom razgovaraju sa vozačem da bi ih čuo. Govorili su mu da to ne čini, da svaki problem ima rešenje. Pregovori su trajali skoro dva sata – kažu očevici.

Ubistvo u abutobusu
Foto: Suzana Božinović

Na kraju, policija je uspela da uđe u autobus i ekipa hitne pomoći je iznela krvavog vozača koga su hitno prebacili do zaječarske bolnice. Nažalost, od posledica ranjavanja, čovek je preminuo u zaječarskom Zdravstvenom centru.

– Nije mu bilo spasa, Imao je duboku ranu u stomaku, a deo creva mu je ispao iz stomačne duplje. Imao je i duboku posekotinu na vratu, iskrvario je, nije stigao ni do operacione sale – saznajemo nezvanično.

Kolege ovog nesrećnog čoveka ne mogu doći sebi zbog šoka. Kako kažu, ništa nije upućivalo na ovu tragediju. Kažu da je bio dobar radnik, dobar čovek, da je za sobom ostavio suprugu i dve odrasle ćerke.

Razlog zbog čega je presudio sebi i to na ovako brutalan način, na radnom mestu, pred svedocima, ostaće večna tajna.

Izvor: espreso.co.rs

Ubica iz Zaječara godinama maltretirao komšinicu, prijavljivala ga policiji

OGLAS

18 Shares
Share via
Copy link