Horoskop Horoskopski znakovi

Vodolija, Strelac, Bik, Lav i Rak u januaru će sresti srodnu dušu

horoskop-poklon-ljubav

Zima je idealno vreme da nađete nekoga ko će vas grejati u hladnim noćima – nekim horoskopskim znacima ljubavna sreća će se osmehnuti.

Ako ste u vezi i osećate da vam nedostaje intimnost ili ste slobodni i tražite pravu ljubav bez manipulacija, laži i igara, januar će biti posebno zanimljiv ako pripadate nekom od navedenih Zodijaka, piše Harper’s Bazaar.

Vodolija

Nećete biti raspoloženi za igre, kratke avanture, flert ili varanje. U poslednjih nekoliko godina naučili ste da poštujete sopstvene želje i potrebe.

Takođe razumete kako da kontrolišete samo ono što je u vašoj moći i da ne brinete o drugima. Sada ste svesni svojih potreba i otvoreno ćete zakoračiti ka istinskoj ljubavi, posebno u januaru.

Strelac

Iskustva koja ćete imati ove zime pripremiće vas za velike promene na seksualnom i ljubavnom polju.

Obratite pažnju na sve stvari zbog kojih se osećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine upravo suprotno.

Kad dostignete ovu jasnoću, znaćete u kom pravcu treba da usmerite svoju ljubavnu strelicu.

Bik

Tokom januara i februara 2021. godine, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate podstaknuće vas da rastete i pokazati vam kako da maksimalno iskoristite svoje kreativne resurse.

Ovo će biti sjajno vreme da vidite koliko možete proširiti svoje srce. Što više vremena potrošite na stvari koje vam pomažu da rastete i razvijate se, vaše srce će biti srećnije ove zime.

Lav

Šta zapravo želite? Nije vreme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ne učite ništa, ali takođe nije vreme da dozvolite da vas ego savlada.

Snažni ste i ponosni, ali sada je vreme da se rešite negativnosti i otvorite srce pravim vrednostima u ljubavi.

Rak

Kako se 2020. godina otvorila punim mesecom u vašem horoskopskom znaku, obeležila su je neočekivana putovanja duboko u vaše srce i dušu. To će se nastaviti početkom sledeće godine.

Vaša intuicija će biti vrlo jaka na polju romantike i zato ćete razviti odnose koji će pozitivno uticati na vaše samopouzdanje.

Jasno navedite svoje potrebe i vaš partner će se potruditi da vam izađe u susret.

3 znaka koja će odmah osetiti pozitivne promene u 2021. godini

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


2.9K Shares
2.9K Shares
Share via
Copy link