Horoskop Mesečni horoskop

Vodolija, horoskop za maj 2017: ništa bez pomoći prijatelja

Međutim ovog meseca će sve biti toliko jasno, da nećete morati da razmišljate ni o čemu. Početkom maja će vas jedna osoba toliko obasipati komplimentima da ćete biti u nedoumici šta zapravo želi od vas.

horoskop-seks-vodolija
© Pixabay.com

Neko pokušava da vam se približi, odnosno da vam priđe, ohrabrite ga flertom, imaće uticaja na samopouzdanje. 9. i 10. maj su dani kada će vam ljubavni raspored biti popunjen. Ukoliko ne upoznajete osobe koje vam se sviđaju, razmislite da promenite mesta na kojima se krećete. Oko 13. maja Vodolije koje su u vezi neće biti zadovoljne komunikacijom sa partnerom. Situacija se neće promeniti do 22. maja. Probajte da promenite pristup, budite nežniji i suptilniji. Sve brige i stres ostavite na poslu. Do 23. maja situacija će se rešiti i shvatićete da vam je stalo do voljene osobe.

Posao

Prilike, dešavaju se! One vam omogućavaju uspeh pre nego da vas koče. Razmislite na koji način najbolje možete da iskoristite ukazane šanse i prilike. Ovog meseca usudite se i rizikujte. Iskoristite povoljan raspored planeta između 5. i 6. maja i dajte završni pečat projekima koji su aktuelni. Dakle, završite, potpišite, pečatirajte kako bi napravili mesta za nove. Između 9. i 10 maja će doći do razmimoilaženja u mišljenjima, jedino ćete uspeti ako ih ubedite i usmerite ka odluci.

vodolija-znak
Izvor: Pixabay ©

Između 19. i 20. maja će biti nemoguće ignorisati vas. Koristite svoje talente, ne dozvolite da propada vaša sposobnost ubeđivanja. 24. maja će vas priroda povesti zaobilaznim putem do cilja kako bi vas naučila da se nekada i prave stvari nalaze na pogrešnom mestu. Razmislite o tome. Srećni dani su vam 26. i 27. maj. Ne ustručavajte se da tražite usluge, ako ste u potrazi za poslom ovi dani su najpovoljniji da šaljete cv. Sledećeg meseca će se stvari zakuvati, stoga ako vam je dosada bilo dosadno, jun sigurno neće biti.

Zdravlje

U maju ste emotivniji više nego ikada kada je vaše zdravlje u pitanju. Budite uporni i istrajni kada je režim ishrane u pitanju, kao i treninzi. Zračite od zdravlja.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

37 Shares
Share via
Copy link