Horoskop Mesečni horoskop

Vodolija, horoskop za maj 2017: ništa bez pomoći prijatelja

Iako mislite da i niste nešto bitni, verujte, tokom maja ste prava inspiracija drugima. Dok vi radite ono što i inače radite sa lakoćom koja vam je svojstvena, drugi vas posmatraju s divljenjem. 6. i 7. maja ćete se posebno isticati, ali slava i bogatstvo nisu ono što vas zanima. Vaše gorivo je radoznalost a želja za znanjem je neutoljena. Imate zavidne sposobnosti kada su društvene aktivnosti u pitanju, ali 15. i 16. maja će vam biti potrebna dodatna pomoć kako bi stigli do ciljane publike.

vodolija-horoskop
Deviantart.com

Umesto da prizivate pomoć na sve strane, bolje rezultate ćete postići ako tačno odredite šta vam je problematično i odredite od koga ćete tražiti pomoć. 22. 23. i 24. maj su dani kada treba da preispitate svoja ulaganja i ukoliko to nije ono što ste očekivali, preusmerite svoja sredstva i interesovanja. Vizija vam je jasna i snažna 27. i 28. maja tako da vam je sasvim izvestan smisao postojanja. Ukoliko uložite malo truda, dostići ćete savršenstvo.

Ljubav

Pošto su osobe rođene u znaku Vodolije poznate kao pripadnice znaka koji stalno razmišlja, a kada je ljubav u pitanju previše analizirate.

Nastavak na sledećoj strani…

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
37 Shares
Share via
Copy link