Magazin

Vođenje ljubavi uz muziku povezuje naše duše u kosmičku harmoniju. I uz to je lekovito

Muzika predstavlja ljubav, način izražavanja emocija i čini ovaj život podnošljivijim i vredan življenja. Ona zavodi poput najvećih ljubavnika dajući nam mogućnost da osetimo svoju dušu, a telo često pokretima prati senzacije koje upijamo kroz harmoniju.

Vođenje ljubavi i muzika čine savršen sklad. Zajednički nam pružaju zadovoljstva i zbog toga se preporučuje kombinacija ove dve prelepe aktivnosti.

Spontanost koju osećamo tokom slušanja omiljene muzike i vođenja ljubavi povezuje nas sa partnerom u rajskom oblaku čula i hedonizma. Muzika nas, takođe, oslobađa od stresa koji je često velika prepreka u ispoljavanju seksualnih nagona. Uz muziku se lakše opuštamo, prepuštamo i uživamo u intimnim čarima sa voljenom osobom.

muzika i sex 2
Printscreen

Parovi često imaju zajedničku pesmu koja boji čitavu vezu između dvoje zaljubljenih. Numere uz koje vodimo ljubav kasnije u nama bude lepa sećanja i uspomene stvarajući dubinsku emocionalnu povezanost sa partnerom.

Uspomene koje se javljaju na prve taktove pesme koju vezujemo za staru ljubav mogu sa nama biti tokom čitavog života, ostajući dublje i trajnije urezane u našim srcima od mnogih iskustava koje smo samo fizički proživeli. Muzika je neophodan ljubavni sastojak.

U krevetu partneri svojim pokretima često prate ritam koji dopire sa zvučnika, čime se sva naša čula aktiviraju i umnogome nam pomažu da vođenje ljubavi nadraste sam seksualni čin i fizički kontakt, spajanjem naših duša u sferi kosmičke sloge.

Izvor: Psychology Today

Da li ste čuli da marihuana poboljšava sex?

OGLAS

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link