vodic_za_provod_prvog_viken
pixabay.com
Dogadjaji

Vodič za provod prvog vikenda u martu

Ako se razmišljate kako ćete provesti vikend, možda smo vam malo olakšali. Izdvojili smo najzanimljivije iz ponude noćnog provoda Novog Sada za prvi vikend u martu.

Petak

Kosmosapiens Art Kafe

Od 22 časa i 10 minuta u Kosmosapiens Art Kafeu očekuje vas veče dubstep-a, drum n bass-a, raggastep-a, za dobru atmosferu pobrinuće se sastav Showme Selecta i Skall.

Kriva Marta blues pub

Hard rock možete slušati u Krivoj Marti od 22 časa i 30 minuta gde nastupaju momci iz benda Zona Katastrofe, ili Hard rock Bitange iz Novog Sada, kako sami sebe nazivaju.

Culture Exchange

Nešto malo drugačije ovog petka u Culture Exchange-u od 19 časova – veče posvećeno bendu Enter Shikari. Prvo možete pogledati projekciju filma Phenakistoscope o snimanju trećeg albuma ovog engleskog rok benda, zatim uživati u muzičkom video miksu do ponoći.

Klub Muzej

Na tvrđavi vas očekuje Jack Daniel’s Official Party u klubu Muzej od 23 časa. Stalna postavka Dj-a pobrinuće se za dobru atmosferu, a rezervacije su obavezne.

Zrno slovesnosti

U petak veče od 20 časova u prostorijama udruženja Zrno slovesnosti možete prisustvovati večeri argentinske kulture. Veče argentinske kulture organizuje plesna škola Todo Tango, sa ciljem da publici približi ovaj strastveni ples.

ples_tango
pixabay.com

Subota

The End night club

Od 23 časa možete slušati spicy frenchie underground zvuk budući u The End klubu nastupaju Monkey Coops, Rumpelstiltskin i Friend of friends a.k.a OSCURO. Proverite zašto je francuski dvojac Monkey Coops sve popularniji i kod nas.

Crveni petao

U ovom pabu u kineskoj četvrti možete prisustvovati svirci benda Bubi ka & Krug Kompany od 22 časa, a ulaz je slobodan. Ovaj bend svira obrade domaćih pop rok pesama, a poznati su po dobroj energiji.

Brauhaus

U ovoj pivnici u subotu provod počinje nešto ranije od 19 časova. Brauhaus slavi prvi rođendan, te tim povodom služe pivo i kobacise po promotivnim cenama, a muziku pušta DJ Duke.

Giardino club

Na poznatom mestu na krovu održava se tematska žurka No football no party, a iz Giardina su najavili produženo radno vreme za sve one koji vole provod do zore. Počinje u 23 časa.

Culture Exchange

U subotu u ovom lokalu sa početkom od 21 čas možete prisustvovati Open Jam Session-u, očekuje vas Branko Lozo sa bubnjevima, a ukoliko i vi želite možete mu se pridružiti u pravljenju muzike, pa slobodno ponesite svoje muzičke instrumente ili jednostavno uživajte u drugačijem provodu.

Više o događajima saznajte ovde

Luftika

Share Tweet Share Share Follow