fashion-nedelja-mode-ns
Foto: © Dražen Žigić
Festivali

Vodič kroz novosadsku nedelju mode

Sinoć je u Fabrici grupnom revijom 20 dizajnera na glamurozan i spektakularan način otvoren još jedan Serbia Fashion Week. Ovih dana u Master centru očekuju nas zanimljive radionice, seminari, takmičenja, izložbe i naravno revije svetskih i domaćih dizajnera. Biće tu i misica, glumaca, reditelja, voditelja, dizajnera i poznatih manekena i manekenki. Obezbedite svoje ulaznice na vreme, a mi vam prenosimo šta vas očekuje na ovogodišnjoj nedelji mode.

Sreda

U 11h očekuje nas seminar o digitalnom marketingu u modnoj industriji, a u 17h zvanično se otvara Pop up store gde možete videti najnovije komade poznatih dizajnera, i kupiti ih po povoljnijim cenama. Uveče nas čekaju revije Đorđa Baščarevića, Katarine Andrejić, Milene Radović, Vesne Milošević, Zvonka Markovića, Emerica Fransoe i još nekoliko dizajnera. Između revija očekuje nas i takmičenje barmena u pravljenju najboljeg SFW koktela.

Četvrtak

Četvrtak počinje okruglim stolom zakazanim za 11h gde će dizajneri iznositi svoja iskustva sa svetskih revija na kojima su imali prilike da učestvuju. Zanimljiva će biti revija Eana Williamsa iz SAD-a koja nas očekuje u 20h kao i Grka Mariosa Karavasilisa u 21h. Žurka se nastavlja u Trčiki.

sfw-emeric-fransoa-revija
Foto: © Dražen Žigić 

Petak

Petak je rezervisan za neke od najpoznatijih domaćih dizajnera. U 19h gledaćemo reviju Zorane Miličić i odmah nakon nje Mladena Milivojevića Barona. Ove večeri mušku kolekciju predstaviće i Boško Jakovljević, a u 23h žurka se seli na Petrovaradinsku tvrđavu i klub Muzej.

Subota

Rosario Morabito u 11h govoriće o Vogue talentima, a u 20.30h očekuje nas dugoočekivana revija Marije Šabić. U 21.30 sprema se pravi spektakl kada će nam svoju novu kolekciju predstaviti Vasilije Kovačev. Giardino je u subotu rezervisan za sve SFW fanove.

Nedelja

U 17h očekuje nas proglašenje pobednika u kategoriji najtalentovanijih dizajnera. U 20.30h održaće se finale takmičenja za najbolji SFW koktel, a u 21h očekuje nas revija Agathe Luiz de la Prade iz Španije, koja je u Novom Sadu već drugi put. Nakon njene revije stiže nam Bata Spasojević, čime će ujedno biti i zatvorena ovogodišnja nedelja mode.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow