trg-slobode-katedrala-novi-sad
Foto: Dejan Valek
Dogadjaji

Vodič kroz događaje za novembar

Iako su topli dani iza nas, nema razloga da ostanete kod kuće. Ovog novembra očekuje nas mnogo dobrog provoda i zabave u gradu. Tu su pozorišta, bioskopi, koncerti, festivali i radionice, a pogledajte šta smo mi izdvojili ovog meseca.

Pogledajte šta možete da radite kad pada kiša

Pozorišta

Sezona pozorišta je uveliko počela, sprema nam se nekoliko premijera i gostovanja, od kojih je najpopularnija predstava Čikaške perverzije. Pogledajte repertoare za novosadska pozorišta ovde.

srpsko-narodno-pozoriste-novisad snp

Bioskopi

U bioskopu su trenutno aktuelni domaći filmovi Amanet, Pored mene i Panama, a u novembru nas očekuje i premijera dugo očekivanog filma Smrdljiva bajka u kojoj glavnu ulogu igra Žarko Laušević.

Jazz festival

Novi Sad biće grad jazz-a od 12. do 14. novembra, a ovde možet pogledati šta nas sve očekuje, koliko koštaju ulaznice i gde ih možete kupiti.

Klizanje

Nedavno je otvorena Ledena dvorana na Spensu, a klizalište pod vedrim nebom uveliko se sprema u Katoličkoj porti. Uživajte u zimskim čarolijama na ledu, a ovde možete pogledati smene i cene ulaznica za klizanje na Spensu.

spens-novi-sad-klizanje
Youtube screenshot

Serbia Fashion Week

Internacionalni festival mode i dizajna – “Serbia Fashion Week”, uz učešće poznatih svetskih i domaćih modnih dizajnera i primenjenih umetnika, biće održan od 9. do 16. novembra. Više o jesenjoj nedelji mode saznajte ovde.

Silent disco

Svakog utorka, u novosadskom klubu Kaktus u ulici Laze Telečkog ugrejte se uz domaće i starne hitove na jedinoj silent disco žurci u gradu. Više o silent žurkama u Kaktusu saznajte ovde.

silent-disco-zurka-kaktus-novisad
Foto: Marko Ristić

Fudbal

Ako volite fudbal i mladu reprezentaciju, onda 13. novembra u 18h pravac na stadion Karađorđe. Igrači do 21 godine dočekaće goste iz Italije u kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo.

 

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow