Lifestyle

Ove četiri dame su najpopularnije novosadske vlogerke

Sve popularnije modne blogerke prelaze na Youtube kanal kako bi modne savete davale i putem videa. Već smo vam pisali o novosadskim modnim blogerkama, a sada vam otkrivamo koje vlogerke Novosađanke najviše prate.

Vina

vina-moda-fashion
Youtube

Novosađanka Vina ima svoj kanal na Youtube na kom vas obaveštava o novim proizvodima, njihovim kvalitetima, ali i nedostacima. Prepoznatljiva je po plavoj kosi, ali i po britkom jeziku. Od nje ćete saznati mnoge informacije u vezi sa šminkom i preparatima za negu kose i kože. Na nekoliko videa ona predstavlja svoj život svojim fanovima, a na jednom je odgovara na pitanja fanova zajedno sa svojim partnerom. Vina je duhovita i spontana zbog čega je mnoge Novosađanke vole.

Tatjana We rock fashion

tatjana-rock-fashion
we rock fashion

Tatjana We rock fashion na svom vlogu predstavlja i modne kombinacije, ali i proizvode koji su njeni favoriti i koje ona korisi. Tatjana je prepoznatljiva po tome što je uvek fina, kulturna i smirena. Jedan video je posvetila ličnom iskustvu, na kom vam je podelila savete o porođaju u Betaniji. Ona je u tom videu ispričala ono što je doživela i dala informacije koje su potrebne trudnicama. Tatjana će vas posavetovati i o zdravom životu i vežbanju, jer ona voli da vodi računa o svom izgledu.

Cipelica Štiklica

moda-cipelica-stiklica
cipelica stiklica©

Jovana na svom blogu i vlogu Cipelica štiklica deli savete o modi, trendovima, ali i putovanjima, frizurama… Njen video uvek prati relaksirajuća muzika.

Ana 2 Cats

Ana 2 Cats vam otkriva omiljene proizvode, deli savete, ali i pokazuje šta jedna devojka mora imati u svom neseseru, kako se našminkati, šta kupovati. Ana je vrlo iskrena i dinamična zbog čega je mnoge devojke prate. I Ana vam je otkrila šta trudnice treba da imaju, kako preživeti leto u podmakloj trudnoći, ona je detaljno objasnila i podelila savete u vezi sa tim.

Više o novosadskoj modnoj blogerki Tatjani We rock fashion

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

57 Shares
Share via
Copy link