Dogadjaji Koncerti Manifestacije Novi Sad

Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić otvaraju Novosadsko muzičko leto

Ovogodišnji letnji ciklus koncerata, u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, otvara se koncertom fantastičnog dua Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića u petak 29. jula u 21 sat u vrtu Srednjoškolskog doma (Nikolajevska 1).

Ove godine, dvojica vrhunskih muzičara obeležavaju 20 godina uspešne saradnje o čemu svedoče njihovi brojni zajednički koncerti širom sveta, kao i proslavljeni tonski zapisi među kojima su Krushevo, Treta majka, Live in Belgrade i Live in Zagreb.

U nizu koncerata koje posvećuju značajnoj godišnjicu, Stefanovski i Tadić nastupiće i pred novosadskom publikom. Karte za koncert mogu se nabaviti u Muzičkoj omladini Novog Sada – Katolička porta 2/2, radnim danima od 8 do 14 časova, kao i dva sata pred početak koncerta na mestu održavanja programa.

Cena ulaznice je 1.000 dinara, a u slučaju lošeg vremena koncert će se održati u Sinagogi.

Naredni koncert u okviru Novosadskog muzičkog leta pod nazivom „Matija svira Arsena“ održaće se 5. avgusta. Ovaj program će za Novosađane prirediti džez pijanista Matija Dedić. Pesme s istoimenog albuma, su osetljivo muzičko putovanje koje je Matija posvetio pesmama svog oca – jednog od najuticajnijih hrvatskih kompozitora, kantautora, književnika i slikara – Arsena Dedića.

Još manifestacija potražite ovde

Avatar

Ivana Vukovac

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link