Svet Vesti

Orban ponovo naljutio LGBT populaciju: Manje transvestita, a više Čak Norisa

viktor-orban

Mađarski premijer Viktor Orban održao je govor u Americi na Konzervativnoj političkoj konferenciji i pojedinim delovima izazvao bes članova LGBT populacije.

On je govorio o zabrani istopolnih brakova, kao i LGBT sadržaja koji su dostupni maloletnicima… Takođe, govorio je i protiv pravnog priznavanja transrodnog identiteta.

Rekao je da je Mađarska posvećena podršci porodicama i zaštiti “institucije braka kao zajednice jednog muškarca i jedne žene.

– Da sumiramo, majka je žena, otac je muškarac i ostavite našu decu na miru. Deca moraju biti zaštićena od rodne ideologije i programa seksualne orijentacije u školama bez pristanka roditelja. Odlučili smo da nam ne treba više polova i treba nam manje transvestita, a više Čak Norisa – rekao je Orban.

Rekao je da se njegova zemlja suprotstavlja svojim neprijateljima, uključujući Džordža Soroša, mađarsko-američkog milijardera i filantropa.

U Americi je zahvalio Donaldu Trampu na podršci i savetovao SAD da će njihovi ovogodišnji izbori na sredini mandata i predsedničke i kongresne trke 2024. biti “bitka za zapadnu civilizaciju”.

Izvor: Mondo/Biz life

Lezbo muškarac tužio feministkinju jer tvrdi da muški ne mogu biti lezbejke

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link