dnevnjak_filmofil
Foto: Youtube printscreen
Vesti Novi Sad

Video: Pogledajte šta je novo pripremio Dnevnjak

Popularna ekipa Dnevnjaka za svoje mnogobrojne fanove pripremila je iznenađenje za jubilarnu, tridesetu epizodu. Reč je o novom humorističnom skeču Filmofil.

Dnevnjak ne prestaje da nas zasmejava, ali ovoga puta u drugačijim ulogama – Ćićo je ultimativni filmofil! U svakoj epizode posetiće ga društvo, imaće šta i da vidi, i da čuje… Skečevi će trajati oko dva minuta, a emitovaće se svake subote.

Sigurno ćete prepoznati neke ljude iz svog okruženja, one poznate smarače koji žive kroz filmove i serije, i dave sve ostale svojim (ne)zanimljivim pričama. Ovoga puta na redu je kauboj, a u narednim epizodama očekujte popularne blokbastere, serije, kultne filmove i još mnogo toga.

Kako izgleda kada klinci odgledaju neki film, pa se posle 15 dana poistovećuju sa likovima? Ćivotni stil, nesrećni kaubojski akcenat i ful kaubojska oprema, zaprepašćeni drugari… Saznajte o čemu je reč!

Pogledajte prvog Filmofila

Osim toga, u jubilarnoj epizodi mogli ste videti i neprijatnu situaciju sa stricem iz Trstenika, i saznati kakav seks je imao Ćićo, a kakav Aljoša…

Saznajte šta se desi kad Dnevnjak isprovocira manekenku

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

SABRA