stoni.tenis
Pixabay.com
Magazin Novi Sad

Vi birate lokacije: Betonski stolovi za stoni tenis u Novom Sadu

Na sajtu Stonoteniskog kluba Novi Sad u narednih 10 dana otvoreno je glasanje za 10 lokacija u gradu na kojima bi u okviru projekta „Stoni tenis u prirodi“, mogli da budu izgrađeni i postavljeni betonski stolovi za taj sport. Svaki građanin ima pravo da izabere 5 javnih površina koje smatra najadekvatnijim za tu vrstu rekreacije, a u besplatnom hobiju za sve generacije Novosađani će moći da uživaju na proleće.

Postavljanje betonskih stolova za stoni tenis, praktična je i korisna ideja, koja bi prema mišljenju građana, trebalo da zaživi u malim stambenim blokovima između zgrada, zaklonjenim od saobraćaja i vetra.

Besplatna rekreacija na otvorenom mogla bi da ponovo postane popularna u gotovo svim delovima grada, zavisno od želja Novosađana, počev od blokova na Satelitu, Detelinari i Limanima, pa sve duž Keja.

„To je lako dostupan sport, ne bira godine, ne bira godine, pol, visinu ili težinu, svako ga je bar nekad igrao i nesumnjivo na 10 lokacija javnih površina u Novom Sadu verujemo da će biti stonoteniski betonski stolovi, koji su podložni svim spoljnim vremenskim uticajima“, kaže Dan Fracile, predsednik Stonoteniskog kluba Novi Sad .

„Ovo je baš divan trenutak da oživimo te površine, jer zaista bi bilo divno da pogotovo u tim kvartovima gde je Zavod za izgradnju grada dosta uložio da se postave ta dečija igrališta i mini teretane, da u tako nekim prostorima pored parkova, pored drugih javnih površina bude dostupno da baš ti betonski stolovi su uvek privlačni i da u svakom trenutku mogu da zaigraju stoni tenis“, kaže Vlastimir Mastilović, vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada.

Projekat „Stoni tenis u prirodi“, realizovaće se u okviru programa „Zajednici zajedno“ kompanije NIS, uz podršku Grada i Stonoteniskog kluba Novi Sad.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share