vezbaj-pizda-ti-materina
Magazin

Najpoznatiji penzioner regiona postaje maneken u 82. godini?

Taljat Selmani Toni, 82-godišnjak koji je postao internet-zvezda zbog video-snimka u kojem objašnjava kako grip ne postoji, još jednom je dokazao da je trenutno najtraženija osoba u Hrvatskoj.

Nakon što je Jutarnji list objavio njegovu priču, brojni mediji posetili su zagrebački kvart Travno kako bi uhvatili deo njegove mudrosti o vežbanju i životu.

Toniju mobilni telefon nije prestao da zvoni, a među brojnim pozivima našao se i jedan od Nenada Bakića, predsednika Uprave Varteksa.

„Oduševljen sam njegovim izjavama i njegovom pojavom i rado bismo hteli da ga obučemo u naša nova odela te reaktiviramo kao manekena. Ako bude zadovoljan, rado bismo s njim sarađivali na revijama“, rekao je Bakić.

Toni je ovu vest primio s osmehom, te rekao da će rado da se odazove njihovom pozivu.

Toni je rekao da se u mlađim danima bavio manekenstvom. U to vreme nisu postojali agenti, nego su modeli, kako kaže Toni, sami sklapali poslove po zagrebačkim kafićima.

“Uveče bismo se našminkali, obukli najbolja odela i zaputili se na glavna šminkerska mesta. Većinom smo išli u kafić Čarli, koji je nekad imao Mirko Braun Čarli, bivši fudbaler Dinama. Tamo bismo se pokazali i razni direktori bi nam prišli i pitali da li želimo da reklamiramo njihove proizvode”, prisetio se Toni.

Sarađivao je u mlađim danima i sa hrvatskim modnim kreatorom Josipom Rikardom Gumzejom, modnom kreatorkom Tihanom Harapin Zalepugin, a imao je i nekoliko nastupa na filmu i televiziji.

Što se tiče modnih odabira, uvek je preferirao odela i kapute.

“Svaki muškarac, prvo, treba da bude zdrav. Drugo, zdravlje nije lako dobiti, treba paziti na sebe, doteraj se, umij se tako da te ljudi gledaju normalno. Neki put i odelo čini čoveka, pre nego što kreneš negde moraš da se doteraš, da budeš uredan tako da svima budeš drag i simpatičan”, zaključio je Toni.

Superbaka iz Beograda je članica Mense, skija, vesla i savršen je dokaz da su godine samo broj

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

vip-rip.сс site-rip.info pornrips.cc