Horoskop Horoskopski znakovi

Venera u Škorpiji od 15. decembra pravi haos, krhke i toksične veze na velikom ispitu

horoskop-napetost

Venera u Škorpiji može biti i mazohista. Njoj su potrebni bol, patnja i neverovatno, jer ih uglavnom dobije. Venera u Škorpiji nema dovoljno taktičnosti i zbog toga postoji velika napetost u ljubavnom životu. Ona je veoma zahtevna prema partneru, a ako bude prevarena ili izdana, onda je sposobna da mrzi istim onim intenzitetom kojim je volela.

Venera je sinonim za ljubav, a Škorpija je znak u kojem je najizraženija seksualnost. Ipak, to ne znači da će u narednom periodu biti strasti i se*sa. Venera se ne oseća dobro u Škorpiji, jer ovaj znak u njoj budi sve najgore – opsesiju i kontrolu!

Venera u Škorpiji doneće dramatične situacije, naročito ljubomorne i posesivne, a na površinu će isplivati i pritajene strasti. Svi će osećati da neko nad njima uspostavlja kontrolu, a ovo će se naročito osećati u porodici, međuljudskim odnosima.

Tačnije, problem Venere u Škorpiji je što svi sve doživljavaju lično i krajnje ozbiljno, svi se ponašaju ekstremno i spremni su samo na ekstremna osećanja. Odjednom će sve postati važno i svi će biti spremni “da umru” za nešto što im do juče nije toliko značilo.

Problem ovog odnosa je što će mnogi biti spremni da uzimaju i rešavaju probleme silom. Još veći problem je što, kada nešto naume sa mnogo strasti, neće hteti to da puste…

Opsesija kontrolom će ići do najmanjih sitnica i najviše štete će naneti upravo onom ko je spreman da uradi sve da postigao cilj. Znači, ko je u narednom periodu spreman da podigne ton, nekog kontroliše i krene u akciju učiniće sebi najveću štetu.

Kada se Venera posmatra sa Zemlje izgleda kao najlepše i najsjajnije nebesko telo. Sa druge strane, Škorpijom vlada Pluton, najudaljenija i najhladnija planeta u Sunčevom sistemu. Dok Venera budi u ljudima nežnost i ljubav, Škorpija podstiče misteriju i agresiju.

Narednih 10 dana i period od dve nedelje nakon 15. decembra obeležiće grčevita borba da se iz najbolje namere zaštite voljene. U isto vreme ova zaštita će biti naporna i zaštićeni će je osećati kao kontrolu.

Ovakva Venera u Škorpiji je teška za veze i najgore će proći one osobe koje finanasijski zavise od partnera. Oni koji sada uplove u ljubavne vode shvatiće da je ovakva veza toksična, puna strasti i kratkotrajna.

Koji horoskopski znaci su sinomim za ljubomoru?

402 Shares
402 Shares
Share via
Copy link