Srbija Vesti

Velja Nevolja bacao žrtve i na deponiju u Vinči! Psi pronašli 40 kostiju

Policija je tokom petodnevnog uviđaja u vikendici Veljka Belivuka u Ritopeku, ali i duž Smederevskog puta, na njivama i plantažama u okolini, pronašla čak 40 ljudskih kostiju. Uviđaj ih je odveo sve do deponije u Vinči gde su psi tragači pronašli više kostiju za koje se sumnja da su ostaci Belivukovih žrtava.

Prema nezvaničnim saznanjima, policijski psi prethodnih dana pretraživali su deponiju u Vinči. Tokom te pretrage, prema pojedinim informacijama, psi su nanjušili više kostiju.

Navodno je pronađeno ukupno 40 kostiju, od kojih je deo nađen u Vinči, za koje se sumnja da su ljudske. Kosti su prenete na DNK analizu kako bi se utvrdilo čije su, prenosi Mondo.

“Kosti su nanjušili posebno obučeni policijski psi. Nađeni delovi tela odneti su na forenzičku analizu, gde će biti utvrđeno kome tačno pripadaju”, priča izvor iz istrage.

“Zasad se pretpostavlja da ti ljudski ostaci pripadaju žrtvama Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a forenzičari će ih obraditi i utvrditi kome svaka od njih pripada”, kaže izvor.

Podsetimo, policija je u Veljinoj vikendici u Vrčinu kod Beograda pronašla brojne tragove krvi, kao i tragove sredstva za dezinfekciju. U ovoj vikendici pronađeni su i tragovi spaljivanja na tlu, pa se sumnja da su upravo u njoj izvršeni najmonstruozniji zločini.

Podsetimo, 29. januara je uhapšen Velja Nevolja, omiljeni huligan familije Vučić, a pušten je na slobodu nakon saslušanja

Nakon 7 dana ponovo su Uhapsili Velju Nevolju i još 16 članova organizovane kriminalne grupe

Detalji hapšenja Velje Nevolje: “A bio sam vam dobar kad sam zakopavao oružje u Jajincima!”

Objavljeno da su reketirali Baku Praseta, i Rastu

Kriminalna grupa Velje Nevolje obezbeđivala Vučićevu inauguraciju, isplivali i rani radovi Dijane Hrkalović

Uspon i pad Velje Nevolje: Tatin sin i “nestašni” dečaci

Veze sa državom: Velja Nevolja sa pripadnikom Žandarmerije, a Danilo Vučić sa Acom Rošavim

Avatar

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

14 Shares
Share via
Copy link