Srbija Vesti

Grupa Velje Nevolje ubistva i odmazde najavljivala na internetu, šaljivi klipovi zapravo preteće poruke (VIDEO)

Kriminalna grupa Velje Nevolje, a pre toga Saleta Mutavog, instaliranih vođa južne tribine Partizanovog stadiona  od strane bezbednosnih službi, svoja ubistva, otmice i druge zločine najavljivala je putem društvenih mreža.

Sumnja se da je nestanak i ubistvo Gorana Veličkovića Goksija bilo najavljeno nekolko meseci ranije video klipom koji je izašao u vidu šaljivog materijala povodom policijskog časa u martu mesecu, u vreme kada je Veličković izašao iz zatvora.

Klip na Jutjubu pod nazivom „Goksi janger“ je naizgled šaljiv video, koji u današnjem kontekstu može da se gleda potpuno drugačije. Na njemu se vidi kako dvojica policajaca pričaju pred policijski čas, jedan od njih ubija prolaznika, i na pitanje kolege zašto ga je ubio, odgovora „Znam gde živi, ne bi stigao do deset“.

Nestanak bivšeg vođe navijača Partizana, Gorana Veličkovića Goksija, prijavljen je 5. avgusta prošle godine, od kada policija intenzivno traga za njim, međutim od toga dana nije bilo naznaka šta se dogodilo niti gde bi Veličković mogao da bude.

Posle hapšenja ekipe Veljka Belivuka, policija je u bunaru kod vikendice u Ritopeku pronašla lobanju za koju se sumnja da pripada navijaču Goranu Veličkoviću, koga su navodno oteli i ubili Belivuk, njegov saradnik Marko Miljković i pripadnici njihove kriminalne grupe.

Veličković se neko vreme nalazio u pritvoru Centralnog zatvora, jer je protiv njega vođen istražni postupak, a u martu je pušten na slobodu. Javnosti je bio poznat kao vođa navijača Partizana, koji je zajedno s Milošem Radisavljevićem Kimijem povukao sa južne tribine i osnovao novu navijačku grupu „Partizanovci“, koja se, u međuvremenu, povukla i sa istočne tribine i privremeno obustavila svoje aktivnosti.

Goksi je inače jedno vreme bio u navijačkoj grupi Jangeri (Young boys), ali ih je napustio.

Takođe, ista grupa je praktično najavila i likvidaciju „Pink pantera“ Aleksandra Šarca u oktobru 2020. godine i to na Instagramu.

– Imate zaštićene i nezaštićene svedoke saradnike. Danas vam predstavljamo jednog običnog cinkaroša tj nezaštićenog – Aleksandar Šarac…. Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika kao i njegovih saradnika npr. Luke Radulovića, Miloša Krasića, Miloša Kneževića. Pozabavićemo se više ovim pevačem u narednom periodu – glasi deo su teksta koji je objavljen na Instagram profilu „Duh.grobarstva“, a koji prati nekoliko privatnih fotografija Aleksandra Šarca, kog je napadač upucao iz „berete“ sa dva hica u glavu u TC Ušće.

Na Jutjubu je postavljen i klip u kom Veljina ekipa peva Goksiju pesmu, a klip nosi naziv „Goxy Young Boys“, piše Mondo.

„A gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre, a gde žuriš, prebismo ti Jangere“, čuje se na snimku.

Podsetimo, 29. januara je uhapšen Velja Nevolja, omiljeni huligan familije Vučić, a pušten je na slobodu nakon saslušanja

Nakon 7 dana ponovo su Uhapsili Velju Nevolju i još 16 članova organizovane kriminalne grupe

Detalji hapšenja Velje Nevolje: “A bio sam vam dobar kad sam zakopavao oružje u Jajincima!”

Objavljeno da su reketirali Baku Praseta, i Rastu

Kriminalna grupa Velje Nevolje obezbeđivala Vučićevu inauguraciju, isplivali i rani radovi Dijane Hrkalović

Uspon i pad Velje Nevolje: Tatin sin i “nestašni” dečaci

Veze sa državom: Velja Nevolja sa pripadnikom Žandarmerije, a Danilo Vučić sa Acom Rošavim

Velja Nevolja imao tajne štekove, kuće i baze za mučenje, ubistva i druga teška krivična dela na više mesta u Srbiji

 

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

310 Shares
310 Shares
Share via
Copy link