Pet Party, velika žurka za sve novosadske kućne ljubimce, održaće se u Big šoping centru u subotu 18 juna od 15 do 18 sati. Na veliki životinjski žur su pozvani ljubimci svih vrsta i uzrasta.

– Očekujemo pse, mačke, feretke, kuniće, papagaje, činčile i ostalu veselu ekipu. Da sve bude još lepše, pobrinuće se naši stari drugari iz “Pet Centra”, koji su za sve posetioce pripremili brojna iznenađenja i popuste, a ekipa iz DogPoint kluba za pse će se potruditi da ulepša ljubimce pred njihov izlazak ne veliku reviju – najavljuju organizatori.

U okviru Pet Party-ja biće organizovana i edukativna radionica “Plavi pas”. U pitanju je program koji je razvio čitav tim međunarodnih eksperata iz različitih oblasti: dečijih psihologa, pedagoga, pedijatara, nastavnog osoblja, veterinara, bihejvorista i umetnika. Koncept je prvenstveno osmišljen zbog činjenice da se većina interakcija dete – pas koje se loše završavaju, izaziva baš dete. Ideja ovog programa je da  kroz igru dete uči pravilnom ophođenju i pristupu psima, da bi se na taj način smanjio rizik od psećih ujeda.

Zeleni tepih je rezervisan za sve ljubimce Novog Sada koji se toga dana nađu u Big Shopping Centru. Žiri će se potruditi da među njima izabere pobednike čak 15 zabavnih kategorija. Oni će naravno dobiti vredne poklone, a specijalne poklone dobiće baš svi gosti.

– Pored toga, fotkaćemo se, slušaćemo najnovije muzičke hitove i uživaćemo u druženju sa svim vašim šarmantnim i neodoljivim ljubimcima – najavljuju organizatori.

Za učešće na ovoj žurci potrebno je prijaviti se u komentarima ispot teksta na sajtu Petface.net (ime i prezime vlasnika, ime i vrstu ljubimca) i da naravno pripremite najluđe stajlinge i plesne pokrete za žurku. Prvi Pet Party održan je 17. oktobra prošle godine.

Posetite bioskop

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here