Velika drum&bass Drop Sensei žurka u Pelikanu

0

Drum&bass žurka pod nazivom Soul drive održaće s eu novosadskom klubu Pelikan, u subotu, 26. septembra sa početkom u 22 časa. Događaj organizuje Drop Sensei organizacija, a vlasik i jedan od osnivača, Branimir Bojanović kaže da je veoma zadovoljan posećenošću ovakvih događaja.

– Novosadska publika je po nama najenergičnija i najveselija, i zbog toga smo bazirani na Novi Sad jer publika uvek ispoštuje naš rad i posvećenost promociji drum & bass muzike. Naše žurke pod imenom “Šurenje” po večeri broje preko 1000 ljudi, a iz događaja u događaja taj broj se povećava – kaže on.

soul-drive.1-pelikan

Vlasnik Pelikana je Leon, Amerikanac iz Kalifornije, a upravo ta činjenica bila je presudna da se žurka organizuje baš ovde.

– Odlučili smo se za Pelikan iz razloga što vlasnik lokala nije iz naše zemlje, pa razume koliko je danas teško napraviti kvalitetan underground event, što je danas mana mnogih vlasnika lokala i klubova u gradu. Očekivanja su ista kao i  u prošlim saradnjama, a to je maksimalna posećenost i popunjenost kapaciteta lokala – objašnjava Branimir.

Za ulaz na ovu žurku neophodna vam je ulaznica koja u pretprodaji košta 200 dinara i možete je kupiti u Pelikanu, a na sam dan događaja, cena karte iznosiće 300 dinara. Organizatori napominju da na događaj mogu doći samo punoletne osobe, kao i da je dress code obavezan, pa oni koji dođu sportski obučeni neće moći da uđu.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here