Večeras počinje 18. po redu Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi, koji će ove godine prvi put trajati pet dana.

Večeras, tzv. nultog dana festivala, nastupa američki rok sastav “The Killers”, a predgrupe su njujorški sastav “Teachers”, domaći Van Gogh i riječki indi-rokeri “Jonathan”.

Narednog dana zvezda večeri je Liam Galager, a najveće interesovanje je za subotu, pa je ulaznica za taj dan i najskuplja i trenutno iznosi 4.500 dinara.

Očekuje se oko 50.000 posetilaca iz 68 zemalja sveta i po običaju najveći broj njih je iz Srbije i okolnih država, kao i iz Velike Britanije i Holandije. Novosadski hoteli, hosteli i privatne sobe i apartmani su praktično rasprodati, dok je kamp i ove godine smešten na Štrandu.

Gradsko saobraćajno je uvelo vanrednu liniju od kampa do Tvrđave, a svi autobusi koji će saobraćati na linijama do festivala i kampa biće posebno obeleženi. Saobraćaj vozova na relaciji Novi Sad – Beograd će takođe biti pojačan, a informacije o polascima i cenama karata mogu se naći na sajtu www.srbvoz.rs.

Svim posetiocima savetuje se da zamene svoj vaučer za narukvicu pre početka festivala, jer se očekuju gužve na zamenskim mestima, pogotovo u četvrtak, 6. jula.

Prognoze govore da će tokom svih pet dana trajanja festivala vreme biti sunčano sa dnevnom temperaturom između 32 i 34 stepena.

Najbolji vicevi i fore pred Exit

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here