Dogadjaji Festivali Vesti Novi Sad

Večeras počinje 18. Exit festival

Večeras počinje 18. po redu Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi, koji će ove godine prvi put trajati pet dana.

Večeras, tzv. nultog dana festivala, nastupa američki rok sastav “The Killers”, a predgrupe su njujorški sastav “Teachers”, domaći Van Gogh i riječki indi-rokeri “Jonathan”.

Narednog dana zvezda večeri je Liam Galager, a najveće interesovanje je za subotu, pa je ulaznica za taj dan i najskuplja i trenutno iznosi 4.500 dinara.

Očekuje se oko 50.000 posetilaca iz 68 zemalja sveta i po običaju najveći broj njih je iz Srbije i okolnih država, kao i iz Velike Britanije i Holandije. Novosadski hoteli, hosteli i privatne sobe i apartmani su praktično rasprodati, dok je kamp i ove godine smešten na Štrandu.

Gradsko saobraćajno je uvelo vanrednu liniju od kampa do Tvrđave, a svi autobusi koji će saobraćati na linijama do festivala i kampa biće posebno obeleženi. Saobraćaj vozova na relaciji Novi Sad – Beograd će takođe biti pojačan, a informacije o polascima i cenama karata mogu se naći na sajtu www.srbvoz.rs.

Svim posetiocima savetuje se da zamene svoj vaučer za narukvicu pre početka festivala, jer se očekuju gužve na zamenskim mestima, pogotovo u četvrtak, 6. jula.

Prognoze govore da će tokom svih pet dana trajanja festivala vreme biti sunčano sa dnevnom temperaturom između 32 i 34 stepena.

Najbolji vicevi i fore pred Exit

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link