Večeras će na Karlovačkoj berbi grožđa nastupiti Uspomena – koncert, Belgrade Dixieland Orchestra i Željko Vasić.

Tamburaški sastav Uspomena počinje u 19.30, a već nakon pola sata na scenu će se popeti članovi sastava Belgrade Dixieland Orchestra, sjajnog džez orkestra koji svira gotovo sve. Od 21.30 počinje koncert Željka Vasića.

Prevoz do Sremskih Karlovaca je tokom Grožđebala dobro organizovan. GSP je ranije najavio da će uvesti vanredne linije. Na vanrednim polascima neće važiti pretplatne karte, a cena prevoza biće kao i redovna cena na relaciji Novi Sad – Sremski Karlovci i iznosiće 135 dinara.

Ko želi u Sremske Karlovce, iz Novog Sada može i vozom. Ovom prilikom Železnice Srbije nagrađuju putnike – cenom karte duplo višom od redovne. Povratna karta na relaciji Novi Sad – Sremski Karlovci, umesto 102, košta 204 dinara.

Parkiranje će se naplaćivati i večeras i sutra, i to od 10 ujutro do 1 sat iza ponoći. Parking će se naplaćivati: kod semafora, preko puta Saveznog centra za mehanizaciju; između železničke stanice i stovarišta „Dragojlović”; postojeće parkiralište za autobuse, gde će se parkirati i autobusi i putnička vozila; između železničke pruge i magistralnog puta, kod semafora; Kišova bara, iza zgrade policije.

Cena parkinga za automobile je 200 dinara, a za autobuse 400.

Naslovna fotografija: Mladi istraživači Srbije

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here