bendovi_koji_menjaju_svet_top_lista
Koncerti

Veče posvećeno Mitru Subotiću Subi

U ponedeljak, 2. novembra 2015. u 19h u Omladinskom centru CK13 očekuje nas koncert Zvuk bele tuge – eholociranje zvuka Mitra Subotića Sube kao i predavanje.

Zvuk bele tuge je program eholociranja zvuka Mitra Subotića Sube, novosadskog muzičara, kompozitora i producenta koji je 2. novembra 1999. godine tragično preminuo u pokušaju da od požara koji je zahvatio njegov muzički studio u Sao Paolu spasi snimke na kojima je tada radio.

U 19h biće održano predavanje pod nazivom Pop, art i Suba. Predavač je muzikolog i muzičar Milan Milojković. Koncertni program sa početkom u 20h čini nastup Ubivae (ns), Umbra (bg), Noizac (ns).

Ubivae / kvartet iz Novog Sada koji se bavi dizajnom zvuka, improvizacijom i produkcijom elektronske muzike. U programu Zvuka bele tuge izvešće live act.

Umbra / projekat Marije Balubdžić iz Beograda u kojem se autorka bavi muzičkom improvizacijom i poetskom eksperimentacijom u intimnom prostoru interferencije između ljudskog glasa i instrumentalnog zvuka.

Нойзац (Noizac) / sastav iz Novog Sada koji čine Filip Đurović (udaraljke, elektronika), Predrag Okiljević (saksofon, didžiridu), Milan Milojković (elektronika).

Ulazak na ovaj program je besplatan.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share