Koronavirus Srbija

Vučićeve 3 hiljade i vaučerčić za odgovornost napravili kolaps u tržnim centrima

vakcinacija-trzni-centar
Foto: Nikola Anđić / Kurir

Koliku moć u Srbiji imaju tri crvene jasno je po redovima koji su osvanuli na vakcinalnim punktovima u beogradskom tržnom centru Ušće. Jutros je oko stotinu ljudi čekalo red ispred pokretnih stepenica, a zbog gužve angažovani su i pripadnici Komunalne policije i službe obezbeđenja.

Prvih 100 vakcinisanih u tržnom centru dobiće vaučere od po 3.000 dinara, robne nagrade, ali i Vučićeve 3.000 u junu.

Među prvim vakcinisanima jutros je bila Jelena Karleuša, piše Danas.

“Upravo sam dobila vakcinu, osećam se odlično. Nisam osetila ni ubod. Smatram da treba biti odgovoran i dati javnu podršku zdravstvenim radnicima, deci koja oboljevaju. Ovo je velika stvar za Srbiju, mi možemo da biramo”, rekla je Karleuša nakon što je primila fajzer vakcinu.

Uz pomoć Karleuše i vaučera za kupovinu u TC Ušće, država namerava da u skorijem periodu dostigne brojku od 50 odsto vakcinisanih Beograđana.

Oni koji su došli čekali punktove u tržnim centrima da bi se vakcinisali listom kažu da je to kako bi izbegli gužve i da to nema nikakve veze sa vaučerima.

Akcija “vaučer za vakcinu” se nastavlja i sutra kad će prvih 50 vakcinisanih dobiti šoping vaučer u vrednosti od 5.000 dinara, a prvih 100 vakcinisanih u subotu dobiće po poklon paket. Na sve to i Vučićeve 3 hiljade kao nagradica za odgovornost.

Vučič nagrađuje vakcinisane – 3 iljade za gospođu, 3 za gospodina

Luftika

komentara

Klikni da objaviš komentar

132 Shares
132 Shares
Share via
Copy link