Horoskop Horoskopski znakovi

Lepoti i šarmu kojima zrače ova 3 znaka Zodijaka niko ne može odoleti

horoskop-lepota

Ne može mnogo ljudi da odoli njihovom šarmu … Lepotu nije lako definisati. Obično je to “nešto” u oku posmatrača i zavisi od nekih ličnih kriterijuma, a često se ne odnosi samo na fizički izgled, već i na zračenje iznutra.

Upravo je ta unutrašnja lepota koja se može videti spolja, razlog zašto su neki horoskopski znakovi vizuelno superiorniji od svih drugih, a evo i koji su najpoželjniji i najlepši znakovi:

Vaga

Ovaj znak se često smatra najlepšim i obično poseduje urođenu eleganciju. Češće od pripadnika drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na licu koje ih čine drugačijim, egzotičnim i, na kraju, privlačnijim od drugih.

Škorpija

Prepoznaju se po naglašenim crtama lica i velikim očima u neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, mogu se pohvaliti i svojim senzualnim usnama, kao i prelepom, gustom kosom. Obično su vitki, imaju blistav ten i meku i negovanu kožu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka poznati su po odličnoj i seksi figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se velikim očima, uglavnom u plavim ili sivkastim nijansama i lepim i iskrenim osmehom. Obično vole da se moderno oblače, pa ih i lepa odeća razlikuje od drugih znakova.

Šta žene Zodijaka zaista žele od braka a na šta nikada neće pristati?

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link