Horoskop Horoskopski znakovi

Vaga, Škorpija i Jarac su najlepši horoskopski znakovi

Monika Beluci 2

Pojam lepote je vrlo subjektivan i varira od osobe do osobe. Lepota u velikom broju slučajeva nema veze isključivo sa fizičkim izgledom, već i  sa onom unutrašnjom lepotom.

Ipak, astrolozi tvrde da su zvezde posebno naklonjene Vagama, Škorpijama i Jarčevima, kada je u pitanju ona klasična fizička lepota.

Vaga

Vaga se često smatra i ubedljivo najlepšim znakom Zodijaka, a obično ih krasi i urođena elegancija. Češće nego pripadnici drugih znakova imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lepe oči, mladeže i slatke rupice na obrazima koje ih čine drugačijima, egzotičnima i, na kraju krajeva, privlačnijima od ostalih.

Škorpija

Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i velikim očima u nekoj neobičnoj, hipnotišućoj nijansi. Osim prodornog pogleda, diče se i senzualnim usnama, kao i prekrasnom, gustom kosom. Obično su i vitke građe, a krasi ih i blistav ten te mekana i negovana koža.

Jarac

Pripadnice ovog znaka poznate su po odličnoj i seksepilnoj figuri. Iako im je izgled uglavnom prosečan i neutralan, ističu se velikim očima i iskrenom osmehu. Obično vole da se doteruju, pa je i stil ono što ih izdvaja od ostalih znakova.

Njima su zvezde naklonjene: Tri savršena para Zodijaka

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


5.9K Shares
5.9K Shares
Share via
Copy link