Horoskop Mesečni horoskop

Vaga, horoskop za maj 2017: ljubav je smisao

Na ovom polju vas čekaju razna uzbuđenja u mesecu maju. Ako ste osećali da niste dovoljno cenjeni u vezi, pripremite se za promenu. 3 ili 4. će se jedna osoba ozbiljno zainteresovati za vas, budite spremni za obasipanje komplimentima. 9. ćete biti spremni da se malo otvorite prema partneru i podelite malo više o sebi. Kada se dve romantične planete udruže, za rezultat ćete imati to da ste ranjiviji nego inače.

vage-mlade
Izvor: Pixabay ©

Vi i vaš partner ćete neprestano misliti jedno o drugom. Za Vage u braku ili ozbiljnoj vezi, 10 i 11. maj su dani rezervisani za obnavljanje bliskosti. Toliko lepih stvari se dešava da mislite da vas ljubav čeka na svakom ćošku. 12. Razmišljajte da odete na zajednički odmor. S obzirom da je Merkur retrogradan, dešavanja na ljubavnom planu će biti više nego dovoljna.

Posao

Put vas vodi negde, do vas je da ga sledite. Zaradili ste bonuse i sleduju vam novi. Pravo je vreme da pomerate granice, tragate za noim iskustvima, i da izbegavate ograničenja koja vas sputavaju. 4. i 5. ćete imati dobru komunikaciju kada uključite senzitivnost i na poslovnom planu u dubljoj komunikaciji.

vaga-horoskop-mesecni
pixabay.com ©

Od 9. do 11. ćete se baciti na ozbiljan brejnstorming i razmišljanja šta ako. Sve će vam to pomoći da izađete iz klasičnog šablona razmišljanja. 16. i 17. maj su vam oni dana kada se jednostavno nalazite u pravo vreme na pravom mestu. I kada tražite savet, dobićete ga. 24. i 25. ćete videti da vam se isplati to što se dobro snalazite sa brojevima. Sledećeg meseca će doći do promena koje će vam pogodovati.

Zdravlje

Sa setom se prisećate vremena kada ste bili fit i živeli zdravo. Ne očajavajte, lako ćete se vratiti zdravom načinu života, potrebna je samo volja.

Saznajte kako se slažete sa drugim znacima

 

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

135 Shares
135 Shares
Share via
Copy link