Predstava Uvek postoji taj jedan muškarac, nastala po motivima pripovetke Kurva iz mense Vudija Alena, igra se u pozorištu Promena, u sredu 20. aprila u 20 časova. Dramatizaciju i režiju uradila je Milana Nikić.

Predstava je nastala na drugoj godini multimedijalne režije u sklopu zadatka za kolokvijum koji je podrazumevao izbor jedne pripovetke, dramatizaciju te pripovetke i režiju predstave po toj dramatizaciji. Ansambl čine Sofija Mijatović, Viktorija Palfi, Mladen Vuković, Nemanja Leković, Vukašin Ranđelović i Igor Greksa.

Likovi u predstavi su muškarci sa dobrim ukusom i žene na ivici nervnog sloma, u skupim cipelama. Detektivka dovedena u ovu predstavu pravo iz američkih noir filmova našla se u mat poziciji. Prilikom rešavanja naizgled običnog slučaja, ušla je pravo u svet Vudija Alena. Osim toga, na pragu je da raskrinka jednu od najbolje organizovanih kriminalnih grupa, koja zarađuje novac na onome od čega ste oduvek mislili da zarade nema – filozofija, književnost, džez, avangardni teatar i naravno… taj pojam ničega…

Broj mesta je ograničen na 55 pa rezervišite svoju kartu na vreme!

Pročitajte repertoar pozorišta za april

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here