Predstava Uvek postoji taj jedan muškarac, nastala po motivima pripovetke Kurva iz mense Vudija Alena, igra se u pozorištu Promena, u sredu 20. aprila u 20 časova. Dramatizaciju i režiju uradila je Milana Nikić.

Predstava je nastala na drugoj godini multimedijalne režije u sklopu zadatka za kolokvijum koji je podrazumevao izbor jedne pripovetke, dramatizaciju te pripovetke i režiju predstave po toj dramatizaciji. Ansambl čine Sofija Mijatović, Viktorija Palfi, Mladen Vuković, Nemanja Leković, Vukašin Ranđelović i Igor Greksa.

Likovi u predstavi su muškarci sa dobrim ukusom i žene na ivici nervnog sloma, u skupim cipelama. Detektivka dovedena u ovu predstavu pravo iz američkih noir filmova našla se u mat poziciji. Prilikom rešavanja naizgled običnog slučaja, ušla je pravo u svet Vudija Alena. Osim toga, na pragu je da raskrinka jednu od najbolje organizovanih kriminalnih grupa, koja zarađuje novac na onome od čega ste oduvek mislili da zarade nema – filozofija, književnost, džez, avangardni teatar i naravno… taj pojam ničega…

Broj mesta je ograničen na 55 pa rezervišite svoju kartu na vreme!

Pročitajte repertoar pozorišta za april

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here