Dogadjaji

Uskoro počinju Novosadske dečije zimzarije

5. Novosadske dečije Zimzarije, u organizaciji Dečijeg kulturnog centra „Deci na dar“, započeće svečanim programom otvaranja 23. decembra u Pozorištu mladih i trajaće sve do 14. januara 2016. godine na preko 20 lokacija u gradu.

Prvi, decembarski deo ovogodišnje manifestacije (od 23. do 31. decembra) obeležiće svečano otvaranje Novosadskih dečijih Zimzarija u sredu 23. decembra u Pozorištu mladih (Ignjata Pavlasa 4, Novi Sad) u 17 časova i nastup specijalne gošće i ovogodišnje ambasadorke manifestacije – Lune Savane Alimpić, najmlađe stend-ap komičarke na našim prostorima i mnogih drugih, kao i bazar kreativnih radionica na kom će se predstaviti sve institucije i organizacije koje učestvuju u ovogodišnjem bogatom programu.

Kao i prethodnih godina, cilj manifestacije je da osposobi decu predškolskog i školskog uzrasta za kreativno osmišljavanje slobodnog vremena sa akcentom na učenje kroz igru i želju za istraživanjem u različitim oblastima umetnosti ili sportu.

Ovom prilikom, organizator manifestacije, okupio je preko 20 institucija i organizacija kako bi novosadskoj deci uzrasta od 4 do 14 godina , zajedno ponudili preko 70 kreativno-edukativnih i sportsko-rekreativnih programa, tokom zimskog raspusta.

12.000 primeraka Knjižice sa kompletnim programom Novosadskih dečijih Zimzarija 5 biće podeljeno 17. decembra, deci nižih razreda osnovnih škola u Novom Sadu, a sve informacije o ovogodišnjem izdanju Novosadskih dečijih Zimzarija možete pronaći i na zvaničnom sajtu www.novosadskedecijezimzarije.info.

Petu po redu manifestaciju za decu Novosadske dečije Zimzarije, organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na Dar“, uz podršku Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku i demografiju.

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


Share via
Copy link