Lifestyle

Urnebesni seksualni priručnik za žene iz 1894. godine

Sveštenikova žena Rut Smiters je davne 1894. napisala zbirku saveta za bračne partnere, u kome je vrlo predano i na ozbiljan način beležila savete o braku i ljubavnom životu.

U vreme kada su napisani saveti su verovatno bili korisni i svrsishodni, ali iz današnje perspektive oni zvuče nestvarno i urnebesno smešno.

Priručnik za ponašanje u braku

Priručnik savetuje žene da se u škakljivoj situaciji treba postaviti veoma škrto i da ljubavni čin ne treba često ponavljati.

– Odbijte muškarca. Ako to ne učinite, on će svakodnevno tražiti seks. Zato se obavezno tome usprotivite.

– Kako izbeći poljubac? Ako muškarac pokuša da vas poljubi u usta, okrenite glavu u stranu kako bi vas poljubio u obraz.

– Pametna mlada nikada neće dozvoliti da je muž vidi bez odeće, niti će ikada doći u situaciju da svog supruga zatekne bez odeće.

Muškarci su perverzni!

– Muškarci su po prirodi perverzna bića. Ako im samo nagovestite da biste imali nešto s njima, oni će i to prihvatiti. To znači da se može dogoditi normalan odnos u nenormalnim pozama.

– Žena mora da bude nepomična tokom odnosa da njen suprug ne bi njene pokrete shvatao kao seksualno zadovoljstvo.

– Većina muškaraca će od supruge zahtevati seks svaki dan, a mudra žena će prvih četiri meseca taj čin dopuštati samo dva puta nedeljno, a nakon toga i taj broj treba smanjivati.

– Tokom seksualnog odnosa najbolje je ćutati, ali možete i pričati, mada ne bilo šta – najbolje je govoriti o kućnim poslovima i to neprekidno.

– Boli me glava. Glavobolju ili migrenu najbolje je odglumiti sat vremena pre odlaska na spavanje.

– Ako već ne možete da izbegnete seks, ugasite sva svetla u spavaćoj sobi. Budite mirni, možda će se saplesti i povrediti na putu do postelje, a vi izbeći nesreću. Možete se pratviti i da ste mrtvi.

-Posle seksualnog čina, kao inteligentna supruga treba da sprečite muža da mirno zaspi. Zvocajte mu o tome šta sve treba da obavi sledećeg dana.

Bez romantike, molim!

– Sam seksualni čin ne sme biti nimalo romantičan. Dozvolite mu samo da vam podigne noćni ogrtač do kukova, a on sme da otkopča samo dugmad na donjem delu pidžame.

U seksu ovo skoro svi rade, ali se stide da priznaju pred drugima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

162 Shares
162 Shares
Share via
Copy link