Horoskop Horoskopski znakovi

URAN, planeta promene: kako utiče na vaš život?

Od marta 2011. godine, Uran se kreće znakom Ovna, gde će ostati do sredine 2018. godine. Uticaj ove planete sigurno ste osetili: donosi iznenadne promene i obrte, koji, nažalost, nemaju uvek pozitivan predznak, ali dobra vest je to što će vas naučiti da ne prihvatate sve zdravo za gotovo i da na sve treba da gledate s izvesnom rezervom, bilo da je reč o pozitivnim ili negativnim dešavanjima. Hajde da pogledamo šta ova planeta donosi znakovima Zodijaka, kako utiče na horoskopski znak…

Ovan

Ljubav

Nestrpljenje i nepromišljenost vaše su drugo ime. Ne insistirajte na detaljima već posle nekoliko susreta, ne ulazite u besmislene prepirke i nadigravanje, pustite da stvari idu svojim tokom. Eksplozivnim reakcijama upropastićete šanse za ozbiljnu vezu.

Ovan

Posao

Zanimaju vas nove tehnologije i tu vidite šansu za lični napredak. Ukoliko se to već nije desilo, u narednih godinu dana smeši vam se uspeh upravo u toj oblasti. Ne dozvolite da vas pokolebaju prepreke kojih će sigurno biti, i to vrlo mnogo.

Zdravlje

Čuvajte se virusa i bakterija, nevolje vrebaju na svakom koraku.

Pročitajte šta vam ove godine donosi Saturn a šta Jupiter.

Angelina Čakširan

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

58 Shares
Share via
Copy link