Horoskop Horoskopski znakovi

URAN, planeta promene: kako utiče na vaš život?

Od marta 2011. godine, Uran se kreće znakom Ovna, gde će ostati do sredine 2018. godine. Uticaj ove planete sigurno ste osetili: donosi iznenadne promene i obrte, koji, nažalost, nemaju uvek pozitivan predznak, ali dobra vest je to što će vas naučiti da ne prihvatate sve zdravo za gotovo i da na sve treba da gledate s izvesnom rezervom, bilo da je reč o pozitivnim ili negativnim dešavanjima. Hajde da pogledamo šta ova planeta donosi znakovima Zodijaka, kako utiče na horoskopski znak…

Ovan

Ljubav

Nestrpljenje i nepromišljenost vaše su drugo ime. Ne insistirajte na detaljima već posle nekoliko susreta, ne ulazite u besmislene prepirke i nadigravanje, pustite da stvari idu svojim tokom. Eksplozivnim reakcijama upropastićete šanse za ozbiljnu vezu.

Ovan

Posao

Zanimaju vas nove tehnologije i tu vidite šansu za lični napredak. Ukoliko se to već nije desilo, u narednih godinu dana smeši vam se uspeh upravo u toj oblasti. Ne dozvolite da vas pokolebaju prepreke kojih će sigurno biti, i to vrlo mnogo.

Zdravlje

Čuvajte se virusa i bakterija, nevolje vrebaju na svakom koraku.

Pročitajte šta vam ove godine donosi Saturn a šta Jupiter.

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Angelina Čakširan

Angelina Čakširan

Novinarka, reporterka koja za 40 godina karijere uvek stiže tamo gde drugi nisu ni pomišljali da može da stigne. I uvek donese najluđe priče, sa jednakom energijom i zanosom. Više puta nagrađivana. Doživotno rokenrol!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

55 Shares
Share via
Copy link