Beograd Vesti

Žena s novim momkom upala u kuću bivšeg muža, mučili ga i tukli lopatom

policija kragujevac
Foto: Aleksandra Petrović/Nova.rs, ilustracija

Nesvakidašnji zločin odigrao se 16. juna u beogradskom naselju Grocka, a policija je privela L. M. i njenog partnera B. G. zbog sumnje da su u četvrtak uveče ušli u kuću, pa mučili i zlostavljali bračni par.

– L. M. je u toku noći provalila u kuću svog bivšeg muža. Tada je prvo napala njegovu sadašnju partnerku kojoj je udarilia nekoliko šamara. Za to vreme B. G. je mučio njenog bivšeg muža. U jednom trenutku uzeo je lopatu i udarao ga po celom telu. Nakon višesatnog mučenja naslnici su pobegli. Ubrzo su privedeni – kaže sagovornik portala Telegraf blizak slučaju.

Povređen i uplašen u Policijsku stanicu u Grockoj u petak ujutru sa vidnim povredama po telu došao je D. P. koji je prijavio da mu je bivša supruga sa svojim partnerom upala u kuću. Da su ih tukli i mučili, piše „Telegraf“.

Policija je ubrzo uhapsila nasilnike.

Kako „Telegraf“ saznaje, oni su salušani u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. L. M. se branila ćutanjem, dok je njen partner negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

Po odluci Drugog osnovnog suda određen im je pritvor do 30 dana. Prema informacijama, njima se na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje. Motiv napada su najverovatnije neraščišćeni računi bivših bračnih supružnika.

Izvor: Telegraf

Srpkinja sa majkom prebila devojku svog bivšeg muža u bečkom supermarketu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

Share via
Copy link