exit-festival-dance-arena
Izvor: exit

Velika praznična akcija Exita, tokom koje se mogu nabaviti karte po najpovoljnijoj ceni, završiće se 14. januara u ponoć. Ulaznice za Exit festival još uvek su dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, a sve kupce do četvrtka očekuje i poklon ulaznica za Sea Dance festival.

Ova akcija omogućuje prazničnu uštedu od čak 65% u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica po ovoj ceni je veoma ograničen. Ulaznice se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop.

U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smeštaj već od 65 evra za Exit festival ili samo 79 evra za celu Exit Avanturu i mogu se naručiti putem sajta exittrip.org. Paketi se prodaju po najpovoljnijim cenama takođe samo do četvrtka u ponoć i sadrže ulaznicu za oba festivala, smeštaj u festivalskim kampovima na peščanim plažama na Dunavu i Jadranu, a na sajtu Exit Tripa, zvanične turističke agencije Exit Avanture, moguće je odabrati i drugi smeštaj, u hostelu ili apartmanima. Takođe, moguće je rezervisati i polazak posebnim autobuskim vožnjama za Novi Sad ili Budvu iz Beograda, Novog Sada ili Niša.

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here