Lifestyle Svet

Ukrali pse Ledi Gage, pritom upucali šetača pasa 4 puta u grudi!

Dvojica lopova pucala su u grudi šetača pasa Ledi Gage – četiri puta, a zatim su ukrali dva od tri francuska buldoga slavne pevačice.

Rajan Fišer koji radi kao šetač pasa izveo je u šetnju sinoć oko 22 sata ljubimce Ledi Gage, Kodžija, Mis Aziju i Gustava, ubrzo nakon toga napali su ga lopovi, piše „San“.

pas
Foto: BACKGRID

Fišer je upucan ispred kuće u Zapadnom Holivudu. Kada je policija došla na mesto napada, bio je pri svesti, ali je teško disao, prevezen je u bolnicu u teškom stanju, potvrdile su nadležne službe za „Dejli mejl“.

Službenik za javno informisanje Džef Li izjavio je da je napadnut muškarac bele rase koji ima oko 30 godina, da napadači nisu uhapšeni, a da je zdravstveno stanje Fišera nepoznato.

Ukradeni su psi Ledi Gage Kodži i Gustavo, dok je Mis Azija pobegla i policija ju je kasnije pronašla.

Iz policije su saopštili da su za napad i krađu osumnjičena dvojica crnoputa muškaraca koja su nosila bejzbol kape. Nakon što su ukrali pse pobegli su u belom automobilu marke BMW.

„TMZ“ piše da su još na slobodi. Nije potvrđeno da su im psi bili meta zato što pripadaju Ledi Gagi.

A slavna pevačica je juče uslikana ispred hotela u Rimu. Dok je ona u Italiji, njen čuvar pasa je očigledno imao zadatak da čuva njene ljubimce. Ledi Gaga je raspisala nagradu od pola miliona dolara da se njeni pse pronađu i vrate u njen dom, piše Žena.

Rolling Stone objavio listu najboljih albuma svih vremena

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

komentar

Klikni da objaviš komentar

10 Shares
Share via
Copy link