Srbija Vesti

Uhapsili Velju Nevolju i još 16 članova organizovane kriminalne grupe osumnjičene za dilovanje droge, otmice, ubistva

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, i Marko Miljković uhapšeni su jutros oko 5 sati po nalogu Tužilaštva.

Oni se terete za ubistva i najteža krivična dela.

Rano jutros, u velikoj akciji policije i BIA, uhapšeno je i zadržano u pritvoru 17 osoba, članova organizovane kriminalne grupe, osumnjičenih za udruživanje radi izvršavanja teških krivičnih dela, dilovanje droge, otmice i ubistva. Tokom noći je pretreseno 30 lokacija.

policija-zvezdin-stadion

Tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić rekao je da su ta hapšenja izvršena nakon višemesečnog zajedničkog rada Tužilaštva za orgazovani kriminal, više organizacionih jedinica MUP-a i BIA.

On je naveo da su uhapšeni osumnjičeni, između ostalog, za udruživanje radi vršenja krivičnih dela otmimca i teško ubistvo.

– U toku su pretresi i uviđaji na 30 lokacija, a prema 16 lica je doneto rešenje o zadržavanju. Oni će nakon isteka roka za zadržavanje biti sprovedeni tužiocu za organizovani kriminal – rekao je on, a prenosi Blic.

Privođeni prošle nedelje

Podsetimo, Veljko Belivuk i Marko Miljković privedeni su 29. januara na beogradskom aerodromu, po sletanju iz Crne Gore. Oni su tada saslušavani u prostorijama SBPOK-a u Makišu nekoliko sati, nakon čega su pušteni na slobodu.

U toku noći i jutra u sredu i četvrtak, pojačane policijske snage se su videle u mnogim delovima Beograda, a nešto slično viđeno je i ispred stadiona “Rajko Mitić”, prenosi Nova:

Nije za sada poznato šta je razlog dolaska policije čak i u okolinu stadiona u ovom periodu, samo je poznato da su blokirana Omladinska škola, Sportsko društvo i stadion.

Supruga vođe kavačkog klana pucala na likvidatore i spasila život mužu

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

169 Shares
169 Shares
Share via
Copy link