Novi Sad Vesti

Uhapšen pljačkaš novosadskih menjačnica

zaplenjen-novac-municija
FOTO: MUP

M.P. (33) iz Novog Sada koji je u oktobru naoružan pištoljem oduzeo novac od radnika jedne menjačnice uhapšen je danas, kažu iz policije.

Pored ovog razbojništva, tereti se i za još dva razbojništva u pokušaju. U novembru je takođe uz pretnju oružjem, pokušao da oduzme novac od radnika još dve novosadske menjačnice.

Pretresom stana osumnjičenog u Novom Sadu, policija je pronašla pištolj koji je, kako se sumnja, koristio za prepade i pljačku, te novac za koji se sumnja da je oduzet u menjačnici.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Novosadska policija uhapsila je danas i M. T. (32) iz Beočina kom je u pretresu stana pronašla automatsku pušku, pištolj i 236 komada različite municije koje je nelegalno posedovao.

Osumnjčen je za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

U Novom Sadu uhapšeno 17 osoba, među njima i bivši upravnik KPZ Sremska Mitrovica

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

58 Shares
Share via
Copy link