hronika Vesti

Uhapšen serijski silovatelj Igor Milošević

igor-milosevic
Foto: Instagram/Serbia live

Igor Milošević serijski silovatelj uhapšen je zbog ugrožavanja sigurnosti, saznaje „Blic“.

Povodom hapšenja oglasilo se Prvo osnovno javno tužilaštvo.

– Nakon što je Prvom tužilaštvu u Beogradu dostavljena krivilna prijava od strane dnevnih novina ,,Informer“ protiv I.M. ,u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog OJT u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. iz člana 138 st.3 KZRS – navode u Tužilaštvu.

Kako dodaju, iz navoda prijave krivično delo izvršeno je dana 27.09.2022. godine na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim,odnosno davanja izjava za vreme snimanja.

– U roku od 48 sati osumnjičeni će biti saslušan u Prvom tužilaštvu – navode u Tužilaštvu.

Podsetimo, Milošević je pušten na slobodu 20. septembra nakon što je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta i u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina.

Izvor: Blic

Serijski silovatelj došao ispred TV Pinka da da izjavu, da je ostao još 4 sekunde bio bi kandidat za Zadrugu? (VIDEO)

8 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap