Srbija Vesti

Stravično ubistvo u Nišu, pretukao muzičara jer nije hteo da mu peva

novi pazar policija
Foto: ilustracija, Irfan Ličina/Nova.rs

Svaki dan svedoci smo nove ljudske tragedije, a obično su žrtve nevini ljudi sa društvene margine. Svi znamo kako je završio nesrećni Bleki u Novom Sadu, a slična situacija, sa fatalnim ishodom dogodila se i u Nišu.

Muzičar Ferat Asanović (67) surovo je prebijen i od zadobijenih povreda je preminuo. Nad njim se iživljavao njegov sugrađanin, Nišlija A.S. (35), koji je nesrećnog Ferata tukao jer ovaj nije hteo da mu peva.

On je uhapšen zbog krivičnog dela nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom. Za ovo delo propisana je kazna od dve do dvanest godina zatvora.

Kako pišu Novosti, tragedija se dogodila 3. maja nakon što su osumnjičeni i žrtva zajedno proveli veče u jednoj niškoj kafani u Rentgenovoj ulici.

– Ferat koji svira harmoniku je čitave večeri zabavljao A.S. Svirao mu je i pevao, a on mu je plaćao naručene pesme. Zajedno su pili i družili se da bi Ferat u jednom trenutku saopštio da je dosta i da više ne može da peva.

Oko ponoći su zajedno izašli iz kafane, kada je, kako se sumnja, besan što ga je Ferat odbio, A.S. brutalno pretukao nesrećnog čoveka. NJegovo telo oko 3.30 sati iza ponoći primetio je jedan prolaznik i obavestio Hitnu pomoć. Čovek je u besvesnom stanju odvezen u niški Univerzitetski klinički centar gde je ubrzo preminuo – navode za Novosti sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Ferat je živeo u naselju Stočni Trg, ali je često boravio u prihvatilištu za stara i nemoćna lica.

Izvor: Novosti

Novi Sad se oprostio od Blekija, a njegov dobri duh zakucao je na vrata raja (VIDEO)

OGLAS

65 Shares
Share via
Copy link