Magazin

Osumnjičeni za ubistvo dečaka kod Bečeja nepokretan od svoje 7 godine, meštani ga hvale

Igor Brac (34) koji je vozeći neregistrovani kvad bez dozvole u Radičeviću kod Bečeja usmrtio dvogodišnjeg dečaka nepokretan je od svoje sedme godine, a u selu je poznat po vožnji ovog četvorotočkaša, kao i aktivnom učestvovanju svim dešavanjima u Radičeviću.

Njemu je zbog toga dela određen pritvor do 30 dana.

Podsetimo, dečak je u trenutku nesreće šetao na guralici sa roditeljima.

Teška nesreća dogodila se u mestu Radičević kod Bečeja u Ulici Veljka Vlahovića, dok je dečak šetao na guralici pored svojih roditelja.

Kako su očevici ispričali, u trenutku kada je Igor kvadom projurio pored porodice dečak je naglo skrenuo i podleteo mu pod točkove, pišu Večernje Novosti.

Momentalno je zadobio teške povrede i bez svesti je primljen u Dečiju bolnicu u Novom Sadu, ali uprkos borbi lekara da ga spasu, dečak je preminuo u toku noći.

Igor nije imao odgovarajuću vozačku dozvolu za to vozilo, a ono pritom nije ni registrovano. U trenutku nesreće Brac nije bio pod uticajem alkohola. Slučaj je predat nadležnom tužilaštvu.

Igor Brać je već dva puta izabran za predsednika Mesne zajednice Radičević.

– Iako je teško bolestan, on organizuje ili učestvuje u svakoj akciji u selu. Posebno podržava rad KUD “Branko Radičević” i Dramskog studija. Svi ga u selu cene i vole – kaže za “Novosti” jedna od meštanki.

– Bilo je i ranije saobraćajnih nesreća, ginula su i deca, ali ovo je dvostruka nesreća, prava katastrofa. I ovom mladiću, Igoru, koji je toliko emotivan i toliko posvećen radu sa decom, ne treba veća kazna, od ovoga što se dogodilo – priča jedna starija meštanka, napominjući da, uprkos tome što je nepokretan, gotovo od svoje sedme godine, aktivno učestvuje u svim seoskim manifestacijama, posebno onim školskim.

Predsednica suda u Bečeju traži aplauz podrške za kolege, dok okrivljenima sudi na PARKINGU

Redakcija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


43 Shares
Share via
Copy link