Srbija Vesti

Vođa navijača Crvene zvezde likvidiran u svom lokalu, ubica pobegao trotinetom (VIDEO)

ubistvo nbg
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Vlasnik kafea „Ritual“ Luka Ž.(37) ubijen je sinoć oko 19 časova (28. april) u Bloku 44 na Novom Beogradu u svom lokalu. Ubijeni je jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe Belgrade boys, javlja srpska novinska agencija SIA. Luka Ž. likvidiran je naočigled brojnih gostiju koji su se nalazi u pomenutom lokalu.

Ubijeni Luka Ž. (37) vlasnik kafića „Ritual“, dobro je poznat policiji zbog svojih „ranih radova“ i povezanosti sa navijačima Crvene zvezde.

On je, kako mediji nezvanično saznaju, blizak vođama navijačkih grupa Crvene zvezde i jedan je od vođa grupe „Belgrade boys“. Ubijen je pred bratom.

Ubijeni je sedeo za šankom u svom lokalu na Novom Beogradu, kada je mlađi muškarac u radnom odelu ušao u lokal i pitao da li može do toaleta. Dopustili su mu i kad je izašao izvadio je pištolj i pucao u Luku.

Lukini drugovi su zatim skočili na ubicu i uspeli da ga savladaju, počeli su da ga udaraju i navodno tako mu je ispalo oružje. Međutim, kako dalje pričaju, uspeo je da im pobegne jer je drugi prijatelj zapomagao da pomognu ranjenom, pa su se okrenuli na drugu stranu, a ubica je pobegao na električnom trotinetu.

Luka Ž. koji je ranjen sa dva hica u glavu izdahnuo je ubrzo nakon ranjavanja, iako je hitna pomoć pokušala reanimaciju.

Policija je praktično blokirala Novi Beograd kako bi pronašla osumnjičenog za ubistvo. Ispred lokala su se okupili prijatelji ubijenog, a jedna devojka je sve vreme vrištala, plakala i dozivala ubijenog.

On je, nakon nešto više od dva sata pronađen u jednoj zgradi u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Davor osuđen na 36 godina, a Maja na 40 zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

89 Shares
Share via
Copy link