Magazin

Markuša su u Novom Sadu zvali „novi Knele“, ubijen je u sačekuši, bio je šurjak Darka Miličića

markus
Foto: Facebook

Marko Markuš (29) ubijen je pre tačno pet godina u pucnjavi ispred novosadskog hotela „Sajam“ u Hajduk Veljkovoj ulici kada je izlazio iz svog „mercedesa“.

Napadač je na njega ispalio sedam hitaca iz vatrenog oružja. Ovaj mladić, inače sin bivšeg policajca, inspektorima je bio dobro poznat jer je kriminalnu karijeru počeo kao maloletnik, piše Kurir.

On je nekoliko meseci pre smrti pušten iz zatvora gde je odslužio kaznu za pokušaj ubistva.

Markuš je imao debeo policijski dosije. U februaru iste godine pušten je iz zatvora nakon što je odslužio kaznu za nanošenje teških povreda Aleksandru Dragojloviću, koji je kasnije u bolnici preminuo od posledica povreda.

U vreme ubistva, protiv njega se vodio postupak za nanošenje teških povreda Aleksandru Kovačeviću, zvanom Dizel, kom je 2014. Ulici Laze Telečkog polomio vilicu, ali je postupak obustavljen nakon njegove smrti.

Živeo je brzo, ludo i raskalašno, o čemu su svedočili brojni privatni video snimci, kao i fotografije koje je objavljivao na društvenim mrežama.

milicic-darko-zorana
Zorana i Darko Miličić

Marko je bio šurak čuvenog košarkaša Darka Miličića. Markova rođena sestra Zorana i Darko su se venčali u maju 2009. godine posle nekoliko godina zabavljanja.

Prvo je usledilo crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima, a zatim i slavlje u Novom Sadu. Bračni par Miličić ima troje dece.

Markuš je u medijima nazivan „novim Kneletom“.

Potraga za njegovim ubicama i dalje traje.

Fatalna Novosađanka, žena NBA Srbina i majka 3 dece, ima brutalno telo, sve puca od mišića (FOTO)

Reklama

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

43 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap