Magazin Svet

Odslužio 32 godine za ubistvo njenog brata, pa je oženio odmah po izlasku iz zatvora

svadba
Foto: Printskrin/ Instagram

Amerikanka, Kristal Štraus udala se za čoveka koji je proglašen krivim i  zbog ubistva njenog polubrata. Godinama nakon što mu je prvi put napisala da mu je oprostila dok je bio u zatvoru, par je rešio da romansu kruniše brakom.

Sklopila je brak sa Džonom Tiedjenom (57) u svojoj kući, nakon što je ovog vikenda pušten na slobodu zbog ponovljenog suđenja u Ohaju. Tiedjen je iza rešetaka proveo 32 godine nakon što je proglašen krivim za ubistvo Brajana MekGarija u junu 1989.

Brajan je bio Kristalinin polubrat i Džonov najbolji drug. NJih dvojica su živela zajedno kada je Brajan imao 15 godina i bili su cimeri. Brian je pronađen mrtav sa ubodnim i prostrelnim ranama u svojoj spavaćoj sobi u dobi od 18 godina. Međutim, nakon decenija iza rešetaka, Džon, koji tvrdi da je nevin, dobio je novo suđenje.

Pušten je uz kauciju, a njegovo ponovno suđenje zakazano je za ovaj mesec nakon što je njegov pravni tim dostavio nove dokaze u vidu fotografija. Branilac Kimberli Kendal Koral rekla je: „Sudija je odlučio da su dokazi bili dostupni, ishod suđenja bio bi drugačiji.“

Snimak ceremonije mladenaca postavljen je na Instagram profilu Džonove advokatice, koja im je ujedno bila i matičar. Kristal je izjavila: „Očigledno ga volim. Da ga ne volim, ne bih bila ovde sa njim. “ Tiedjen je za NJuz5 klivlend rekao da voli Kristal „svim srcem“.

Tiedjen je zaprosio Kristal telefonom, u novogodišnjoj noći prošle godine, kada se par uplašio da nikada neće izaći iz zatvora.

„Nisam to uradio“

Do njihovog venčanja došlo je godinama nakon što je Kristal pisala Džonu, rekavši da mu je oprostila u pismu.

Rekao je: „Napisao sam joj pismo i rekao„ nisam to uradio. Pogledajte ove stvari ‘. „I ja verujem u Boga i znam stvari o tome, ali to nisam učinio.“

Kristal je prvi put pisala Džonu kada je putovala na jezero Iri 2016. godine, ali nije znala zašto je poslala pismo. Međutim, njih dvoje su ostali u kontaktu, prenosi The Washington Post. Rekla je: „Oboje smo imali nešto zajedničko, gubitak Brajana. Počeli smo da razgovaramo i pojavile su se varnice.“

Izvor: stil.kurir.rs

On nju na večeru, ona usku haljinu, objave 7 storija i 31 fotografiju. O kojoj romantici govorite?

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


107 Shares
107 Shares
Share via
Copy link